Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adevarul Live, ora 13.00. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste la Adevarul Live despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor.

Adevarul Live, ora 13.00. Stelian Tanase, despre regii Romaniei si Centenarul Marii Uniri

Istoricul si scriitorul Stelian Tanase vorbeste, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre volumul Dinastia, Centenarul Marii Uniri, dar si despre implinirea a o suta de ani de la Revolutia rusa.

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre revolutia fiscala pregatita de Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbese, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre revolutia fiscala anuntata de Guvernul Tudose, legile Justitiei, dar si despre tensiunile din interiorul formatiunii liberale.

Stefanescu, despre supararea PSD pe ANAF: Mergeau in control peste oameni la nunti si botezuri. Sa vada daca lautarii si carnatii erau platiti. Pierdeam voturi

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat, la Adevarul Live, ca PSD a luat masuri legislative pentru a impiedica posibilele abuzuri care ar veni din partea unor institutii precum ANAF.

Actorul Ioan Andrei Ionescu, un Lopahin la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

A fost Kirilin in Cehov si Antonio in Shakespeare, dar acum a intrat mai profund in personajele celor doi mari dramaturgi. Ioan Andrei Ionescu, actor al Nationalului bucurestean, poate fi vazut in doua spectacole importante ale primei scene a tarii, Livada de visini, care va avea premiera peste cateva zile si unde il joaca pe Lopahin, si consacratul Regele Lear, unde este contele de Gloucester.

Adevarul Live, ora 12.00: Cristian Barcan, fondatorul REGnet, vorbeste despre cum putem infiinta un SRL din fata calculatorului

Cum putem infiinta un SRL sau un PFA de acasa, din fata calculatorului, cum arata un roman care isi face firma si ce dimensiune are initiativa antreprenoriala in Romania ne spune la Adevarul Live, de la ora 12. 00, Cristian Barcan, fondatorul REGnet, companie specializata in infiintarea si modificarea online a societatilor comerciale SRL) si a persoanelor fizice autorizate PFA).

Cum a reusit campania MagicHOME sa sensibilizeze zeci de mii de oameni? Ne explica Melania Medeleanu la Adevarul Live, de la ora 11.00

Jurnalista Melania Medeleanu vine la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, pentru a vorbi despre o campanie care a reusit sa sensibilizeze zeci de mii de oameni: MagicHOME. Scopul actiunii este de a strange fonduri pentru a investi intr-un centru pentru parintii care au copii bolnavi de cancer.

Oameni din Umbre, la Adevarul Live de la ora 14.00: Maria Obretin, Andreea Vasile si Bogdan Mirica, povesti din culisele noului sezon

Serialul Umbre revine la HBO cu al doilea sezon, dupa o pauza de trei ani, iar actoriiMaria Obretin si Andreea Vasile, impreuna cu regizorul si scenaristulBogdan Mirica vor fi prezenti in studioul Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a ne oferi detalii din culisele noului capitol.

Codrin Stefanescu, noi detalii despre oamenii care l-au flancat pe Dragnea la inalta Curte: Toti erau premiati, medaliati si au adus onoare tarii

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit, la Adevarul Live, despre persoanele care l-au protejat pe Liviu Dragnea in urma cu o luna la iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde liderul PSD a fost audiat in dosarul privind abuzul in serviciul. Potrivit lui Stefanescu, acestia sunt oamenii care au adus onoare tarii si au venit la ICCJ din proprie initiativa.

Codrin Stefanescu, mesaj pentru un procuror: Vrei sa te aplaudam? Sa-ti dam si salariu mega-marit. Te pupam si-n fund, iti dam si vila. Serios? Nu cred!

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca e necesara o lege a raspunderii magistratilor pentru a putea fi sanctionati magistrati precum procurorul Mircea Negulescu. Liderul PSD s-a declarat nemultumit de decizia Inspectiei Judiciare, care nu l-a sanctionat, avand un limbaj dur la adresa atitudinea unor institutii fata de procurori.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )