Libnet.ro
UNICEF

16:45

Adevarul Live. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste la Adevarul Live despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Codrin Stefanescu, despre revolutia fiscala si legile Justitiei

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre revolutia fiscala a Guvernului Tudose, legile Justitiei, dar si despre viitoarele proiecte ale social-democratiilor.

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre revolutia fiscala pregatita de Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbese, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre revolutia fiscala anuntata de Guvernul Tudose, legile Justitiei, dar si despre tensiunile din interiorul formatiunii liberale.

Primar venit din mediul de afaceri, despre revolutia fiscala: Nu exista argumente pragmatice pentru acest demers al Guvernului

Resita, unul dintre cele mai sarace municipii resedinta de judet din Romania, anunta ca pierde 3,5 milioane de euro in urma revolutiei fiscale.

Adevarul Live: Melania Medeleanu, despre cum a reusit campania MagicHOME sa sensibilizeze zeci de mii de oameni

Jurnalista Melania Medeleanu a vorbit, la Adevarul Live, despre o campanie care a reusit sa sensibilizeze zeci de mii de oameni: MagicHOME. Scopul actiunii este de a strange fonduri pentru a investi intr-un centru pentru parintii care au copii bolnavi de cancer.

Ambasadorul SUA la Bucuresti, despre revolutia fiscala: Am incurajat intotdeauna Guvernul sa...

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, reactioneaza in urma modificarilor la Codul Fiscal. Rugat de jurnalisti sa comenteze recentele masuri adoptate de guvern, diplomatul american a declarat.

Stefanescu, despre supararea PSD pe ANAF: Mergeau in control peste oameni la nunti si botezuri. Sa vada daca lautarii si carnatii erau platiti. Pierdeam voturi

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a afirmat, la Adevarul Live, ca PSD a luat masuri legislative pentru a impiedica posibilele abuzuri care ar veni din partea unor institutii precum ANAF.

Codrin Stefanescu, noi detalii despre oamenii care l-au flancat pe Dragnea la inalta Curte: Toti erau premiati, medaliati si au adus onoare tarii

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a vorbit, la Adevarul Live, despre persoanele care l-au protejat pe Liviu Dragnea in urma cu o luna la iesirea de la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde liderul PSD a fost audiat in dosarul privind abuzul in serviciul. Potrivit lui Stefanescu, acestia sunt oamenii care au adus onoare tarii si au venit la ICCJ din proprie initiativa.

Codrin Stefanescu, mesaj pentru un procuror: Vrei sa te aplaudam? Sa-ti dam si salariu mega-marit. Te pupam si-n fund, iti dam si vila. Serios? Nu cred!

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca e necesara o lege a raspunderii magistratilor pentru a putea fi sanctionati magistrati precum procurorul Mircea Negulescu. Liderul PSD s-a declarat nemultumit de decizia Inspectiei Judiciare, care nu l-a sanctionat, avand un limbaj dur la adresa atitudinea unor institutii fata de procurori.

Adevarul Live, ora 13.00. Stelian Tanase, despre regii Romaniei si Centenarul Marii Uniri

Istoricul si scriitorul Stelian Tanase vorbeste, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre volumul Dinastia, Centenarul Marii Uniri, dar si despre implinirea a o suta de ani de la Revolutia rusa.

Revolutia fiscala, in sedinta de astazi a Guvernului. Modificarile Codului fiscal vor fi adoptate prin Ordonanta de Urgenta

OUG pentru modificarea Codului fiscal va fi adoptata in sedinta de miercuri a Guvernului, iar actul normativ va prevedea si transferul contributiilor de la angajator la angajat, masura contestata de sindicate, precum si scaderea impozitului pe venit de la 16% la 10%, decizie contestata de catre primari, care au sustinut ca astfel se vor reduce considerabil incasarile la buget si, prin urmare, banii pentru investitii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )