Libnet.ro
UNICEF

15:31

Adevarul Live, ora 13.00: Topul celor mai tari gafe din televiziune. Carcotasii vorbesc despre reactiilor celor surprinsi cu balba la purtator

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00: Topul celor mai tari gafe din televiziune. Carcotasii vorbesc despre reactiilor celor surprinsi cu balba la purtator

Ioana, Serban si Codrut vin astazi la Adevarul Live pentru a face o recapitulare a celor mai mari balbe din televiziune. Ce amenintari au primit si care au fost cele mai neasteptate reactii ale celor inclusi in Top rusinica, aflam de la ora 13. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la 13.00: Topul celor mai tari gafe din televiziune. Carcotasii vorbesc despre reactiilor celor surprinsi cu balba la purtator

Ioana, Serban si Codrut vin astazi la Adevarul Live pentru a face o recapitulare a celor mai mari balbe din televiziune. Ce amenintari au primit si care au fost cele mai neasteptate reactii ale celor inclusi in Top rusinica, aflam de la ora 13.

Horia Brenciu ne energizeaza la Adevarul Live, de la ora 11.00: detalii din culisele X Factor si concertelor de Craciun

Cantaretul Horia Brenciu 45 de ani) vine la Adevarul Live de la ora 11. 00, unde va vorbi despre noul sezon X Factor, care a inceput ieri, la Antena 1 si despre concertele de Craciun pe care le pregateste pentru 9 si 10 decembrie la Sala Palatului.

Patru universitati din Romania, in topul celor mai bune institutii de studii superioare din Europa Centrala si de Est

Universitatea Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Babes Bolyai din Cluj si Universitatea de Vest din Timisoara sunt singurele institutii de invatamant superior din Romania care se regasesc in clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2018.

Adevarul Live de la ora 12.00: cum iti reprogramezi subconstientul pentru a-ti crea realitatea

Convingerile subconstiente ne construiesc viitorul. Ne place sau nu, mintea este setata sa vada obstacolele si abia apoi oportunitatile. Pentru eliberarea de toate convingerile limitative, psihologului clinician principal Niculina Ghiorghita explica modul in care pot fi folosite afirmatiile pozitive.

FOTO Fotografiile celor mai frumoase balcoane din Bucuresti au fost in sfarsit publicate

La patru zile de la desemnarea castigatorilor concursului Cel mai frumos balcon, Primaria Capitalei a publicat si fotografiile balcoanelor, fatadelor si gradinilor care au obtinut premiile.

Cei mai tari bugetari! Salariu de peste 11.000 de lei pentru 10 ore de munca pe luna

Tot mai multi politicieni. De la un mandat la altul, numarul alesilor a crescut considerabil. La fel si veniturile lor. inainte de referendumul din 2009, Parlamentul Romaniei aduna la un loc 471 de.

Cele mai bune bancuri cu canibali. Ce-i recomanda tatal unui copil din trib care se plange de foame

Pe internet circula mai multe bancuri care-i au in prim-plan pe canibali. Adevarul va prezinta mai jos o selectie a celor mai amuzante bancuri despre canibali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )