Libnet.ro
UNICEF

14:16

Patru universitati din Romania, in topul celor mai bune institutii de studii superioare din Europa Centrala si de Est

Adevărul Adevărul,
Patru universitati din Romania, in topul celor mai bune institutii de studii superioare din Europa Centrala si de Est

Universitatea Bucuresti, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Babes Bolyai din Cluj si Universitatea de Vest din Timisoara sunt singurele institutii de invatamant superior din Romania care se regasesc in clasamentul Quacquarelli Symonds QS) 2018. continuă pe Adevărul

Business report: Mitul echipei tehnice de suport a Bancii Mondiale pentru autostrada Ploiesti - Brasov; Patronii din Romania, printre cei mai zgarciti din UE cand vine vorba de telefoane de serviciu; In spatele ieftinirilor la legume si fructe din august

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Lotul 4 al autostrazii Lugoj-Deva va fi gata pana la sfarsitul anului. Liliecii invizibili si un cimitir ilegal au blocat lucrarile lotului 4 din autostrada Lugoj - Deva. Surpriza de la Volkswagen: Motorul diesel are un viitor maret si nu va fi inlocuit de propulsia electric. La doi ani de la scandalul Dieselgate, care a declansat profetii despre disparita motorului diese.

Adevarul Live de la 13.00: Topul celor mai tari gafe din televiziune. Carcotasii vorbesc despre reactiilor celor surprinsi cu balba la purtator

Ioana, Serban si Codrut vin astazi la Adevarul Live pentru a face o recapitulare a celor mai mari balbe din televiziune. Ce amenintari au primit si care au fost cele mai neasteptate reactii ale celor inclusi in Top rusinica, aflam de la ora 13.

Adevarul Live, ora 13.00: Topul celor mai tari gafe din televiziune. Carcotasii vorbesc despre reactiilor celor surprinsi cu balba la purtator

Ioana, Serban si Codrut vin astazi la Adevarul Live pentru a face o recapitulare a celor mai mari balbe din televiziune. Ce amenintari au primit si care au fost cele mai neasteptate reactii ale celor inclusi in Top rusinica, aflam de la ora 13.

Cele mai bune bancuri cu canibali. Ce-i recomanda tatal unui copil din trib care se plange de foame

Pe internet circula mai multe bancuri care-i au in prim-plan pe canibali. Adevarul va prezinta mai jos o selectie a celor mai amuzante bancuri despre canibali.

Topul magazinelor online din Romania cu prezenta pe Instagram

Instagram, reteaua sociala a celebritatilor si a brandurilor este ignorata de marea majoritate a magazinelor online din Romania. Conform unei analize facuta de eComJobs. ro in septembrie 2017, doar 10% dintre magazine au integrat Instagram in.

Subiectele zilei: Kim Jong-Un petrece dupa testul bombei cu hidrogen; Fabrica de medicamente din Romania, redeschisa; Oug 13 se-ntoarce, ne intoarcem si noi!

Fabrica de medicamente din Romania, redeschisa de romani, dupa ce gigantul britanic GlaxoSmithKline a pus lacatul pe ea. Grupul indian Orbit, cu activitati in domeniul. Topul oraselor europene cu cel mai aglomerat trafic. Pe ce loc este Bucurestiul. Traficul este o problema tot mai mare in.

Divort in showbiz. Una dintre cele mai frumoase artiste din Romania va fi o femeie libera

Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din Romania, va fi in curand o femeie libera, avand in vedere ca poate sa divorteze de Vincenzo Castellano. Artista a primit actele de.

O tanara din Romania a fost desemnata cel mai bun producator feminin de film din lume in 2017. Anonima in tara, premiata printre vedete la Hollywood

O tanara de 32 de ani din Romania a castigat titlul de cel mai bun producator feminin de film al anului 2017, in cadrul Festivalului International de Film 48 Hours. Gala a avut loc noaptea trecuta la Hollywood.

Sunt necasatorita, am parul roz, tatuaj pe spate, vorbesc mult si colorat si nu prea dau pe la biserica. Ea este cea mai nonconformista primarita din Romania

Irina Onescu este cel mai tanar primar de sex feminin din Romania. Venita de la oras, fosta jurnalista, tanara i-a cucerit repede pe satenii din comuna Petris, judetul Arad. Aceasta.

Cati bani fac cinematografele din Romania: top 5 retele de cinema unde romanii merg la film

Romanii au lasat anul trecut peste 53,6 milioane de euro in cinematografe, potrivit datelor Centrului National al Cinematografiei. Mai bine de 13 milioane de bilete au fost cumparate in cele 92 de retele de cinema din Romania. Care sunt cele mai mari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )