Libnet.ro
UNICEF

19:00

Adevarul Live, de la ora 14.00, Monica Macovei, despre sansele unui nou partid de dreapta

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 14.00, Monica Macovei, despre sansele unui nou partid de dreapta

Europarlamentarul Monica Macovei vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a vorbi despre noul sau proiect politic, despre procesul de strangere de semnaturi pentru infiintarea unui nou partid politic, dar si despre echipa de consilieri prezidentiali ai presedintelui ales Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, Monica Macovei: L-am sunat pe Iohannis sa-i spun ca va aparea scrisoare in care ii cer cele doua puncte. A zis ca sustine, dar nu am vazut nimic

Europarlamentarul Monica Macovei vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a vorbi despre noul sau proiect politic, despre procesul de strangere de semnaturi pentru infiintarea unui nou partid politic, dar si despre echipa de consilieri prezidentiali ai presedintelui ales Klaus Iohannis.

Adevarul Live de la ora 15.00: La ce pericole ne expun postul si apoi trecerea la festinul de Sarbatori?

Sezonul sarbatorilor de iarna este, din pacate, si sezonul tulburarilor digestive, care pot varia de la simple indigestii la afectiuni severe care pun in pericol viata. Conf. dr. Ion Daniel, seful Clinicii Chirurgie III din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti vine la Adevarul Live sa ne spuna care sunt cele mai frecvente probleme cu care se confrunta la spital in aceasta perioada.

Adevarul Live, ora 12.00, despre importanta deciziei lui Putin, de a renunta la South Stream, pentru Romania

Rusia a renuntat la South Stream, proiectul care la randul sau a ucis Nabucco, reteaua de conducte care ar fi trebuit sa reduca dependenta Europei de gazul rusesc.

Ioan Talpes, la Adevarul Live de la ora 16.00, despreplanurile secrete de divizarea teritoriala a Romaniei

La 25 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, unul dintre stapanii inelelor se decide sa rupa tacerea si sa va prezinte planurile secrete existente la acel moment privind divizarea teritoriala a Romaniei.

Adevarul Live. Directorul INSCOP, Remus Stefureac, despre optimismul generat de alegerea lui Iohannis

Romanii au devenit, brusc, mult mai entuziasti in ceea ce priveste viitorul tarii arata un barometru INSCOP realizat la comanda ziarului Adevarul,sondaj care masoara si efectul diaspora asupra rezultatului votului. Directorul INSCOP, Remus Stefureac, si jurnalistul Liviu Iolu au vorbit, la Adevarul Live, despre infuzia de optimism generata de noul presedinte.

Surse: FMI accepta un deficit de 1,4% din PIB pentru 2015, discutiile de la ora 14.00 sunt decisive

Discutiile dintre reprezentantii Guvernului si cei ai institutiilor financiare internationale - Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala - privind bugetul pentru 2015 vor fi reluate la ora 14. 00, dupa premierul Victor Ponta a avut in aceasta dimineata o scurta intrevedere cu delegatia expertilor internationali, dar aceasta nu a avut succes.

Adevarul Live, despre importanta deciziei lui Putin, de a renunta la South Stream, pentru Romania

Rusia a renuntat la South Stream, proiectul care la randul sau a ucis Nabucco, reteaua de conducte care ar fi trebuit sa reduca dependenta Europei de gazul rusesc.

[P] De ce investesc romanii in actiunile gigantilor mondiali? Ovidiu Dumitrescu, director general adjunct Tradeville, discuta online, cu cititorii, marti, de la ora 12.00.

Facebook, Coca-Cola, Apple sau McDonalds sunt o parte din numele companiilor ale caror actiuni pot fi tranzactionate la BVB de catre investitorii romani. Titlurile Continental, Deutsche Post, Lufthansa si Commerzbank pot fi cumparate incepand de luni. 25 de companii europene si americane sunt tranzactionate pe sistemul alternativ al Bursei de Valori Bucuresti, aduse de casa de brokeraj Tradeville. Sunt aceste titluri mai atractive decat cele ale societatilor romanesti? Care sunt avantajele, evolutia si perspectivele acestor companii? Despre modalitatile de a investi in actiunile gigantilor mondiali puteti discuta online cu Ovidiu Dumitrescu, Director General Adjunct Tradeville, marti, de la ora 12. Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

Cod galben de inundatii in judetele Valcea si Olt, pana la ora 20.00

Mai multe rauri din judetele Valcea si Olt se afla duminica, pana la ora 20. 00, sub cod galben de inundatii.

Premierul Victor Ponta, invitat la Antena 3, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitatul emisiunii QA, difuzata de postul Antena 3, incepand cu ora 21. 00, potrivit unui comunicat din partea Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )