Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 14.00. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre bolile spitalelor de stat

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre bolile spitalelor de stat

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, despre bolile spitalelor de stat, controalele inopinate din unitatile medicale, situatia spitalelor regionale dar si despre noua contributie personala a pacientilor care merg in privat. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: 80% din manageri nu au ce cauta in sistem

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca 80% din managerii de spitale nu au ce cauta in sistem desi au ajuns la conducerea spitalelor pe baza unor concursuri.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, dupa controalele facute in spitalele din tara: Resurse sunt. Ce am vazut eu este nepasare. Si cheltuirea banului public

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a spus, dupa ce a efectuat mai multe controale in spitalale din tara, ca incearca ca prin vizitele pe care le face sa arat ca noi suntem principalii vinovati, ne.

Ministrul Sanatatii, vizita fulger la cea mai mare unitate medicala din Baragan. Sorina Pintea: Aveti un spital de nota 8

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a efectuat o vizita fulger si la spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia, in noaptea de duminica spre luni, in timp ce se intoarcea in Capitala de la Constanta.

Adevarul Live, ora 12.00. Victor Ponta, despre razboiul Dragnea-Iohannis

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre conflictul dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis, echipa Pro Romania pentru alegerile europarlamentare si in ce conditii ar putea acest partid sa ajunga sa colaboreze cu PSD.

Ministrul Sanatatii,Sorina Pintea, in control inopinat la Spitalul de Urgenta

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a efectuat un control inopinat in seara de duminica, 7 aprilie, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

SORINA PINTEA: Dragnea isi doreste un sistem de sanatate indreptat spre pacient

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca liderul PSD, Liviu Dragnea, isi doreste un sistem de sanatate indreptat spre pacient. Mi-a spus-o din prima clipa in care ne-am cunoscut . ) Si atunci domnul presedinte mi-a spus sa gasesc o cale, sa vad exact ce se intampla in spitale astfel incat sa intelegem si noi de ce pacientul nu simte, pentru ca totusi alocarile bugetare au crescut substantial, afirma ea, referitor la controalele neanuntate pe care le face in unitatile sanitare.

DUPA PROBLEMELE DESCOPERITE DE SORINA PINTEA: Ancheta administrativa la Spitalul Judetean Constanta

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta a declansat o ancheta administrativa pentru a lua masurile care se impun referitor la cazurile semnalate de catre ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in urma controlului inopinat realizat duminica noaptea la unitatea medicala .

Sorina Pintea, vizita inopinata la Spitalul Judetean Constanta: Am gasit dezastru in Sectia de Neurologie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut duminica noaptea o vizita inopinata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, descoperind nereguli in sectia de Neurologie, despre care a spus ca este un dezastru, gasind acolo debandada si o lipsa de organizare totala.

UPDATE Sorina Pintea, vizita inopinata la Spitalul Judetean Constanta: Am gasit dezastru in Sectia de Neurologie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut duminica noaptea o vizita inopinata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, descoperind nereguli in sectia de Neurologie, despre care a spus ca este un dezastru, gasind acolo debandada si o lipsa de organizare totala.

Adevarul Live, ora 13.00: Marius Moga si Randi fac din nou echipa. Cei doi au recucerit topurile cu piesa Kalinka

Desi se zvoneste ca s-au certat si acesta ar fi motivul pentru care au luat o pauza, Moga si Randi infirma zvonurile. Cei doi vin astazi la Adevarul Live pentru a vorbi despre cea mai noua piesa, ce planuri de viitor au si prietenia dintre ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )