Libnet.ro
UNICEF

01:05

SORINA PINTEA: Dragnea isi doreste un sistem de sanatate indreptat spre pacient

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SORINA PINTEA: Dragnea isi doreste un sistem de sanatate indreptat spre pacient

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca liderul PSD, Liviu Dragnea, isi doreste un sistem de sanatate indreptat spre pacient. Mi-a spus-o din prima clipa in care ne-am cunoscut . ) Si atunci domnul presedinte mi-a spus sa gasesc o cale, sa vad exact ce se intampla in spitale astfel incat sa intelegem si noi de ce pacientul nu simte, pentru ca totusi alocarile bugetare au crescut substantial, afirma ea, referitor la controalele neanuntate pe care le face in unitatile sanitare. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea: 80% din manageri nu au ce cauta in sistem

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca 80% din managerii de spitale nu au ce cauta in sistem desi au ajuns la conducerea spitalelor pe baza unor concursuri.

Klaus Iohannis a decorat spitalul din Constanta, unde Sorina Pintea a gasit ieri dezastru, mizerie si debandada

Spitalul Judetean din Constanta, despre care ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, afirma, chiar ieri, ca a gasit acolo dezastru, mizerie, debandada si probleme care tin de siguranta pacientului, a fost decorat de presedintele Klaus Iohannis. Lista spitalelor decorate de seful statului este completata de alte spitale cu probleme, precum Spitalul Judetean din Cluj si Institutul Oncologic din Cluj - ambele surse ale unor imagini dezastruoase care circula in mediul online.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, dupa controalele facute in spitalele din tara: Resurse sunt. Ce am vazut eu este nepasare. Si cheltuirea banului public

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a spus, dupa ce a efectuat mai multe controale in spitalale din tara, ca incearca ca prin vizitele pe care le face sa arat ca noi suntem principalii vinovati, ne.

DUPA PROBLEMELE DESCOPERITE DE SORINA PINTEA: Ancheta administrativa la Spitalul Judetean Constanta

Conducerea Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta a declansat o ancheta administrativa pentru a lua masurile care se impun referitor la cazurile semnalate de catre ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in urma controlului inopinat realizat duminica noaptea la unitatea medicala .

Adevarul Live, ora 14.00. Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, despre bolile spitalelor de stat

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, despre bolile spitalelor de stat, controalele inopinate din unitatile medicale, situatia spitalelor regionale dar si despre noua contributie personala a pacientilor care merg in privat.

Ministrul Sanatatii, vizita fulger la cea mai mare unitate medicala din Baragan. Sorina Pintea: Aveti un spital de nota 8

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a efectuat o vizita fulger si la spitalul Judetean de Urgenta din Slobozia, in noaptea de duminica spre luni, in timp ce se intoarcea in Capitala de la Constanta.

Ministrul Sanatatii, CONTROL NOCTURN la Spitalul Judetean Constanta. Sorina Pintea: Dezastru, mizerie, debandada, o lipsa de organizare totala (VIDEO)

Noi controale nocturne inopinate ale ministrului Sanatatii. Sorina Pintea a cerut demiterea asistentei sefe de la Sectia de neurologie si a celei de la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean din.

Sorina Pintea, vizita inopinata la Spitalul Judetean Constanta: Am gasit dezastru in Sectia de Neurologie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut duminica noaptea o vizita inopinata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, descoperind nereguli in sectia de Neurologie, despre care a spus ca este un dezastru, gasind acolo debandada si o lipsa de organizare totala.

UPDATE Sorina Pintea, vizita inopinata la Spitalul Judetean Constanta: Am gasit dezastru in Sectia de Neurologie

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut duminica noaptea o vizita inopinata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, descoperind nereguli in sectia de Neurologie, despre care a spus ca este un dezastru, gasind acolo debandada si o lipsa de organizare totala.

PONTA: Dragnea isi va anula, miercuri, condamnarile primite in ambele dosare

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea isi va anula, miercuri, condamnarile primite in ambele dosare, prin decizia Curtii Constitutionale care a fost sesizata de catre Florin Iordache, dar care ar fi fost scrisa de cineva de la CCR.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )