Libnet.ro
UNICEF

20:45

Adevarul Live de la ora 14.00: Tot ce trebuie sa stii despre pietrele la rinichi

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 14.00: Tot ce trebuie sa stii despre pietrele la rinichi

Crizele provocate de pietrele la rinichi se numara printre cele mai invalidante dureri la nivel global. Din ce cauze se formeaza pietrele, cum ne dam seama ca avem probleme si care sunt cele mai eficiente tratamente si remedii pentru a le preveni aflam de la dr. Cristian Persu, sef de lucrari la UMF Carol Davila din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00. Scandal strategic la Washington: perspective incerte

Nu este vorba doar despre un scandal enorm, alimentat zilnic cu noi elemente care explodeaza din ce in ce mai spectaculos. Nu mai este vorba nici macar despre perspectiva, deja evocata de unii, de demitere a presedintelui SUA. Este vorba, pe fond, despre o problema infinit mai grava, anume ca, cel putin in acest moment, exista doar perspective incerte in ce priveste modul in care va fi rezolvat scandalul strategic de la Washington.

Ce trebuie sa stii despre noul filmPiratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar

Cel mai aiurit, simpatic si indragit pirat Capitanul Jack Sparrow aka Johnny Depp revine in cinematografe, in avanpremiera, din seara de 25 mai, in Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar. Iata ce trebuie sa stii despre noul film creat de Disney.

Adevarul Live: Tot ce trebuie sa stii despre pietrele la rinichi

Crizele provocate de pietrele la rinichi se numara printre cele mai invalidante dureri la nivel global. Din ce cauze se formeaza pietrele, cum ne dam seama ca avem probleme si care sunt cele mai eficiente tratamente si remedii pentru a le preveni aflam de la dr. Cristian Persu, sef de lucrari la UMF Carol Davila din Bucuresti.

Adevarul Live, ora 13.00: Guess Whos back - un nou album, acelasi Anonim Celebru

Interviu Guess Who. Guess Who, pe numele real Lauretiu Mocanu 30 de ani) vine la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a discuta despre noul sau album, Un Anonim Celebru, pentru a povestii intamplari din cariera si pentru a-si spune parerea despre muzica si viitor.

VIDEO Constantin Chiriac si culisele nestiute ale Festivalului de Teatru de la Sibiu, la Adevarul LIVE, de la ora 12.00

Editia a 14-a a Festivalului International de Teatru de la Sibiu se anunta mai interesanta ca niciodata, cu invitati de faima mondiala si peste 500 de evenimente la care participa artisti din 72 de tari. Directorul Teatrului Radu Stanca din Sibiu si totodata directorul FITS, actorul Constantin Chiriac, este invitat in studioul Adevarul LIVE, cu cele mai proaspete vesti si povesti din interiorul evenimentului.

Dezbatere Historia la Adevarul Live: Iasiul, capitala de razboi!

Implinirea a 100 de ani de la intrarea tarii in Marele Razboi putea reprezenta o buna ocazie de analiza si dezbateri asupra invatamintelor pe care Romania trebuia sa si le insuseasca din experienta traumatizanta a razboiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )