Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul live, ora 15:00. Cat de mult rau ne facem cand privim viata ca pe o competitie si care sunt alternativele

Adevărul Adevărul,
Adevarul live, ora 15:00. Cat de mult rau ne facem cand privim viata ca pe o competitie si care sunt alternativele

Psihologul american Alfie Kohn sustine teoria conform careia nu competitia este cea care alimenteaza in mod real excelenta ci ca, din contra, educatia facuta in spiritul competitiei afecteaza in mod negativ copiii si adultii de maine. Vom discuta la Adevarul Live despre toate acestea cu Alfie Kohn, prin Skype, Despina Badescu, redactor-sef Totul despre Mame, si Monica Reu, presedintele Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta. continuă pe Adevărul

Consilierul demisionar al ministrului Vlad Alexandrescu, Rares Zaharia, face dezvaluiri despre scandalul Culturii, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Scandalul de la Opera Nationala a fost scanteia care a aprins butoiul cu pulbere in cultura, ministrul Vlad Alexandrescu fiind destituit de premierul Ciolos. Consilierul demisionar al ministrului Culturii a fost acuzat de partizanat in cazul problemelor aparute dupa schimbarea conducerii ONB. Rares Zaharia vine sa la Adevarul Live, de la ora 14. 00, sa faca lumina in privinta acuzelor care i-au fost aduse.

Dirijorul Tiberiu Soare face lumina in scandalul de la Opera, la Adevarul Live

Dirijorul Tiberiu Soare, cel care a fost numit director general interimar al Operei Nationale Bucuresti, prin decizia fostului ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, este invitat in studioul Adevarul Live, de la ora 12.

Tiberiu Soare, la Adevarul Live: Nu am nimic personal cu Johan Kobborg

Dirijorul Tiberiu Soare a explicat in studioul Adevarul Live motivele scandalului care tine de-o luna la Opera Nationala Bucuresti.

Tiberiu Soare, la Adevarul Live: Nu am nimic personal cu Johan Kobborg VIDEO

Dirijorul Tiberiu Soare a explicat in studioul Adevarul Live motivele scandalului care tine de-o luna la Opera Nationala Bucuresti.

Cod galben de furtuna in Bucuresti si Ilfov, pana la ora 18.00

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi o avertizare imediata cod galben de furtuna ce vizeaza Capitala si judetul Ilfov, fiind valabila pana la ora 18.

Ce este de fapt detoxifierea si cum ne reglam dieta dupa sarbatori? Dr. Luana Sebestyen, medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice discuta online cu cititorii, joi de la ora 12.00

Ce este detoxifierea si care sunt miturile legate de aceasta? Ce alimentatie este indicata dupa sarbatori si cum putem avea o dieta echilibrata, care sa nu presupuna foarte mult efort? Dr. Luana Sebestyen, medic specialist diabet, nutritie si boli metabolice discuta online cu cititorii, joi de la ora 12. Adreseaza-i o intrebare medicului pe MedLive. ro.

ANM a actualizat atentionarea Cod galben de vreme rea: 21 de judete afectate pana la ora 21:00

Meteorologii au actualizat, miercuri, atentionarea Cod galben de ploi, vant si ninsori, fenomenele prognozate fiind valabile pana la ora 21,00 in 21 de judete, cele mai multe in zona Moldovei.

WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Simona Halep 7 WTA) a dominat partida cu Timea Bacsinszky 15 WTA), sportiva nascuta la Constanta impunandu-se dupa o ora si 12 minute de joc, scor 6-2, 6-3. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde o va intalni pe. Irina Camelia Begu 34 WTA). Un lucru e sigur, Romania are o semifinalista la Caja Magica.

WTA Madrid: Simona Halep, in semifinale dupa ce a castigat duelul romanesc cu Irina Begu (6-3, 0-6, 6-1)

Irina Camelia Begu 34 WTA) a respectat planul din aceasta saptamana si a avut o partida de trei seturi si impotriva Simonei Halep 7 WTA). De aceasta data insa, Irina a fost invinsa 3-6, 6-0, 1-6), parasind turneul Premier Mandatory in sferturile de finala partida a durat o ora si 36 de minute). Simona va continua competitia, iar in penultimul act ar putea sa dea peste o alta jucatoare din Romania: Patricia Maria Tig, care o va intalni pe Samantha Stosur.

Ce vreme se anunta in urmatoarele zile si cat tin ploile. Unde ninge, de cand si in ce regiuni se incalzeste

Ploi torentiale, vant puternic si ninsori la munte. Aceasta este alerta emisa de meteorologi pentru urmatoarele. incepand de marti, 3 mai, si pana miercuri, 4 mai, ora 21. 00, vremea se schimba radical.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )