Libnet.ro
UNICEF

05:30

Adevarul Live, ora 15.00:Noutati in tratamentele stomatologice pentru cele mai frecvente probleme dentare ale romanilor

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00:Noutati in tratamentele stomatologice pentru cele mai frecvente probleme dentare ale romanilor

Care sunt cele mai noi solutii pentru tratarea cariilor dentare, dar si pentru umplerea eventualelor goluri dupa pierderea dintilor? Care sunt cele mai importante lucruri de stiut atunci cand avem nevoie de o interventie chirurgicala stomatologica? Ce tip de anestezie este cea mai buna? La toate aceste intrebari raspundem la Adevarul Live cu ajutorul medicului stomatolog Cosmin Ulman. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14.00: Monica Macovei, presedintele partidului M10, despre alegerile din 2016

Monica Macovei, europarlamentar si presedintele partidului M10, explica la Adevarul Live daca formatiunea pe care o conduce va intra singura sau intr-o alianta in alegerile locale si generale de anul viitor.

Cum se manifesta infectiile urinare? Dr. Dana Buligan, medic primar medicina interna, discuta online cu cititorii, marti de la ora 15.00

De ce sunt atat de frecvente infectiile urinare atat la femei, cat si la barbatii si cum se manifesta? Ce tratament exista si la ce trebuie sa fim atenti pentru a le evita pe viitor? Dr. Dana Buligan, medic primar medicina interna, discuta online cu cititorii, marti de la ora 15. Adreseaza-i o intrebare medicului pe MedLive. ro.

De la opereta la musical si teatru, cu Orest Pislariu Ranghilof si Dana Rotaru, la Adevarul Live de la ora 12.00

Care este drumul de la opereta la musical si de la acesta la teatru? Raspunsul incearca sa-l ofere artisul Operetei Nationale, Orest Pislariu Ranghilof si actrita Dana Rotaru, invitati la Adevarul Live de la ora 12.

LIVE TEXT Feroe - Romania: ora 19.00, meci decisiv pentru Euro 2016! Cine este inamicul de la Torshavn

Nationala Romaniei incheie turneul de calificare la Euro 2016, duminica, in deplasare, pe terenul reprezentativei din Insulele Feroe. Tricolorii lupta de la ora 19. 00 in meciul decisiv pentru castigarea unui loc la turneul final din Franta.

LIVE Calificari Formula 1 Marele Premiu al Rusiei (15:00)

Urmariti astazi live text pe onlinesport. ro de la ora 15:00 calificarile din Marele Premiu al Rusiei la Formula 1, ultima etapa europeana a sezonului.

LIVE, ora 11.00, dezbatere Historia: Rusia acuza Polonia ca a fost co-responsabila de izbucnirea celui de-al Doilea Razboi Mondial

Intr-un interviu recent, ambasadorul rus la Varsovia, Serghei Andreev, a acuzat Polonia ca a blocat crearea unei coalitii impotriva Germaniei naziste. Astfel, Polonia a fost co-responsabila de catastrofa din septembrie 1939, a adaugat el.

Ce spune o teleormaneanca mutata in Cluj despre alegerile PSD: Era mai bine ca domnul Dragnea sa aiba concurenti

Pana la ora 15. 00, vreo 10% din membrii de partid al PSD Cluj au votat. Printre acestia s-a aflat si o doanna profesor universitar, originara din judetul natal al actualului candidat la sefia PSD, Teleorman.

Insulele Feroe - Romania, ora 19.00, TVR 1. Romania n-a pierdut niciodata in fata pescarilor nici acasa, nici afara

Romania se poate califica azi la Campionatul European, daca invinge in Feroe, o nationala in fata careia nu a pierdut niciodata. Partida Insulele Feroe - Romania, ultima din preliminariile Campionatului European din 2016, este programata duminica, la ora 19.

Feroe - Romania, azi, ora 19.00, TVR 1: Iordanescu a facut o schimbare in lot fata de meciul cu Finlanda. A adus un atacant

Romania va juca in aceasta seara ultimul meci din preliminariile Euro 2016, urmand a intalni Feroe, in deplasare, de la ora 19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )