Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adevarul Live, ora 15.00: Cum poate fi operat cancerul de col la femei insarcinate si cum se trateaza modern incontinenta urinara?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00: Cum poate fi operat cancerul de col la femei insarcinate si cum se trateaza modern incontinenta urinara?

Conf. dr. Petre Bratila, medicul care a adus chirurgia conservativa a cancerului de col uterin in Romania, vine la Adevarul Live sa ne explice cum poate fi tratat astazi acest tip de cancer fara afectarea feminitatii. Ne va vorbi, de asemenea, despre propriile sale tehnici de tratare a incontinentei urinare. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 16.00: Acordul pentru nelinistea lumii, comentat de generalul Ioan Talpes

Ieri, La Minsk, s-a semnat un document care a declansat o vasta dezbatere internationala: cine a pierdut si cine a castigat, puterea cui a palit si a cui a fost reconfirmata sau chiar intarita? Cat de multe griji trebuie sa ne facem ca tara in apropierea unei zone care se pare ca tocmai a confirmat un conflict inghetat de mari proportii, cel mai mare din aceasta parte a lumii?.

Adevarul Live, ora 12.00. Rusia ameninta ca va distruge flota Romaniei. Pace in Ucraina?

Ce prevede acordul de la Minsk obtinut dupa 17 ore de negocieri dificile? Va fi pace in Ucraina sau razboiul va continua asa cum s-a intamplat dupa semnarea primului acord de la Minsk? A castigat Putin partida?.

Mai este posibila reforma clasei politice romanesti? Dan Ionescu, consultant politic, si politologul Ioan Stanomir dezbat la Adevarul Live, de la ora 10.00

La finalul unei saptamani cu arestari de fosti ministri, dar si cu rugaciuni salvatoare, cand Parlamentul Romaniei joaca dupa cum ii dicteaza interesele individuale, clasa politica romaneasca pare departe de schimbarea asteptata si votata in 16 noiembrie 2014.

Adevarul Live. Cartianu: Procurorii tot vor ajunge la Vosganian

Jurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann comenteaza, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, atitudinea senatorilor in cazul votului care l-a scapat pe senatorul Varujan Vosganian de bratul lung al Justitiei.

Adevarul Live: Armistitiul din Ucraina, patat de sange din prima zi. Va rezista acordul de pace?

La Adevarul Live am discutat cu profesorul universitar Marius Vacarelu si cu corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu, despre fragilitatea acordului de pace incheiat joia trecuta, la Minsk. Atat armata ucraineana, cat si separatistii prorusi anunta incalcari ale armistitiului, iar cinci soldati si doi civili au murit in timpul luptelor, desi, oficial, acordul de pace este in vigoare de duminica.

VIDEO Cristian Preda: Strangerea celor 25.000 de semnaturi pentru infiintarea unui partid politic este o chestie strict financiara

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, vineri, la Adevarul Live ca partidele politice sunt, de fapt, vehicule electorale si echipe care plaseaza oameni in posturi dupa castigarea alegerilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )