Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adevarul Live: Armistitiul din Ucraina, patat de sange din prima zi. Va rezista acordul de pace?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Armistitiul din Ucraina, patat de sange din prima zi. Va rezista acordul de pace?

La Adevarul Live am discutat cu profesorul universitar Marius Vacarelu si cu corespondentul Adevarul la Bruxelles, Cristian Unteanu, despre fragilitatea acordului de pace incheiat joia trecuta, la Minsk. Atat armata ucraineana, cat si separatistii prorusi anunta incalcari ale armistitiului, iar cinci soldati si doi civili au murit in timpul luptelor, desi, oficial, acordul de pace este in vigoare de duminica. continuă pe Adevărul

OSCE: Armistitiul din Ucraina a fost respectat per ansamblu

Armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa ambasadorul Ertugrul Apakan, seful Misiunii Speciale de Monitorizare MSM) in Ucraina a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare OSCE), relateaza agentia rusa Tass, citata de Mediafax.

ARMISTITIUL din Ucraina. Situatia este linistita, dar au existat unele incalcari

Armistitiul intre fortele guvernamentale si insurgentii prorusi din regiunea Donbas est) a intrat in vigoare duminica la ora 0. 00, ora Romaniei). Confruntari armate feroce devastau estul Ucrainei cu doar cateva ore de intrarea in vigoare a armistitiului semnat, la Minsk, de separatistii prorusi si Kiev, relateaza Mediafax.

Adevarul Live, ora 15.00: Cum poate fi operat cancerul de col la femei insarcinate si cum se trateaza modern incontinenta urinara?

Conf. dr. Petre Bratila, medicul care a adus chirurgia conservativa a cancerului de col uterin in Romania, vine la Adevarul Live sa ne explice cum poate fi tratat astazi acest tip de cancer fara afectarea feminitatii. Ne va vorbi, de asemenea, despre propriile sale tehnici de tratare a incontinentei urinare.

Adevarul Live. Cartianu: Procurorii tot vor ajunge la Vosganian

Jurnalistii Grigore Cartianu si Sebastian Zachmann comenteaza, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, atitudinea senatorilor in cazul votului care l-a scapat pe senatorul Varujan Vosganian de bratul lung al Justitiei.

LIVE TEXT Criza din Ucraina: Armata sustine ca rebelii separatisti au bombardat pozitiile ucrainene de 10 ori, in principal la Debaltseve, de la intrarea in vigoare a armistitiului, dar ca acestia respecta in general acordul / Moscova: Peste 170 de camio

Armata ucraineana a anuntat duminica dimineata ca rebelii prorusi au bombardat pozitiile ucrainene de cel putin 10 ori de la intrarea in vigoare a acordului de incetare a focului la miezul noptii, transmite Reuters. --------------------------Ora 18:45 OSCE: Armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore, cu incalcari la Lugansk si Debalteve. Ora 16:57 OSCE anunta ca rebelii refuza sa permita observatorilor sa ajunga la DebaltseveOra 15:26 Kremlin: Acordul de pace trebuie respectat neconditionatOra 12:47 Lider separatist: Rebelii au dreptul sa deschida focul asupra orasului Debaltseve in pofida armistitiului, pentru ca este teritoriul nostruOra 12:38 Doi civili, ucisi in estul Ucrainei la doar 8 minute de la intrarea in vigoare a armistitiuluiOra 12:29 Peste 170 de camioane rusesti cu ajutoare umanitare au patruns in estul UcraineiUrmareste pe HotNews. ro desfasurarea evenimentelor din Ucraina, in prima zi de aplicare a armistitiului.

Criza din Ucraina: Armata sustine ca rebelii separatisti au bombardat pozitiile ucrainene de 10 ori, in principal la Debaltseve, de la intrarea in vigoare a armistitiului, dar ca acestia respecta in general acordul / Moscova: Peste 170 de camioane rusest

Armata ucraineana a anuntat duminica dimineata ca rebelii prorusi au bombardat pozitiile ucrainene de cel putin 10 ori de la intrarea in vigoare a acordului de incetare a focului la miezul noptii, transmite Reuters. --------------------------Ora 22:01 Petro Porosenko, Vladimir Putin, Francois Hollande si Angela Merkel si-au exprimat duminica acordul, intr-o convorbire telefonica, asupra necesitatii respectarii armistitiului in Ucraina si a retragerii armamentulu greu din estul tarii. Ora 20:30 Pozitiile armatei ucrainene au fost de 60 de ori tinta armelor rebelilor prorusi dupa intrarea in vigoare a armistitiului in estul Ucrainei, a anuntat duminica purtatorul de cuvant al fortelor armate de la Kiev. Ora 18:45 OSCE: Armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore, cu incalcari la Lugansk si Debalteve. Ora 16:57 OSCE anunta ca rebelii refuza sa permita observatorilor sa ajunga la DebaltseveOra 15:26 Kremlin: Acordul de pace trebuie respectat neconditionatUrmareste pe HotNews. ro desfasurarea evenimentelor din Ucraina, in prima zi de aplicare a armistitiului.

Reprezentant OSCE: Armistitiul din estul Ucrainei, in general respectat. Au existat incalcari la Lugansk si Debalteve

Seful Misiunii Speciale de Monitorizare in Ucraina a Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) a anuntat ca armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore,.

Criza din Ucraina: Armata sustine ca rebelii separatisti au bombardat pozitiile ucrainene de 60 ori, in principal la Debaltseve, de la intrarea in vigoare a armistitiului, dar ca acestia respecta in general acordul / Moscova: Peste 170 de camioane rusest

Armistitiul din estul Ucrainei a fost in general respectat in ultimele 12 ore, cu incalcari la Lugansk si Debalteve, a anuntat duminica OSCE, in timp ce armata ucraineana a reclamat faptul ca pozitiile sale au fost de 60 de ori tinta armelor rebelilor prorusi dupa intrarea in vigoare a armistitiului din estul tarii, in noaptea de sambata spre duminica. Presedintii ucrainean Petro Porosenko, cel rus Vladimir Putin, cel francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel si-au exprimat duminica acordul, intr-o convorbire telefonica, asupra necesitatii respectarii armistitiului in Ucraina si a retragerii armamentulu greu din estul tarii.

Adevarul Live, ora 12.00. Rusia ameninta ca va distruge flota Romaniei. Pace in Ucraina?

Ce prevede acordul de la Minsk obtinut dupa 17 ore de negocieri dificile? Va fi pace in Ucraina sau razboiul va continua asa cum s-a intamplat dupa semnarea primului acord de la Minsk? A castigat Putin partida?.

Sondaj INSCOP-ADEVARUL: Doua treimi dintre romani considera conflictul din ucraina periculos pentru Romania. Romanii simpatizeaza puternic statele occidentale

Un sondaj INSCOP-ADEVARUL arata un grad crescut de ingrijorare in randul romanilor fata de situatia conflictuala din Ucraina, precum si mentinerea unui nivel ridicat de simpatie pentru statele occidentale, potrivit unui comunicat al Inscop. Majoritatea romanilor sunt de acord cu cresterea alocarilor bugetare pentru Armata in contextul acestui conflict.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )