Libnet.ro
UNICEF

10:45

Adevarul Live, ora 15.00 - Despre alegeri si online cu Catalin Tenita, Zelist

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00 - Despre alegeri si online cu Catalin Tenita, Zelist

Adevarul Live de la ora 15. 00 il aduce in studio pe Catalin Tenita de la ZeList, specialist online care va vorbi despre alegerile prezidentiale din prisma retelelor sociale si a blogurilor. Cum a influentat online-ul primul tur de scrutin? L-a influentat?. continuă pe Adevărul

Despre noutatile de la Capacitate si Bac 2015, la Adevarul Live de la ora 15.00

Anul 2015 pune presiune mai mare elevilor care dau Evaluarea Nationala, pentru ca vor avea mai multa materie de invatat pentru examen, in timp ce liceenii nu au parte de mari schimbari la Bacalaureat 2015, poate doar la Matematica, unde subiectele se anunta cu provocari. Despre noutatile anului 2015 discutam astazi, la Adevarul Live, de la ora 15.

Cum ne putem face pielea mai luminoasa si mai tanara in sezonul rece? Aflati la Adevarul Live de la ora 15.00

Toamna este sezonul propice pentru aplicarea unor tratamente dermatologice care ne pot ajuta sa ne imbunatatim aspectul tenului. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevarul Live sa ne dezvaluie care terapii sunt indicate acum si ce putem face pentru a arata mai tineri.

Adevarul Live de la ora 13.00. Miturile de la alegeri, demontate: tinerii au votat mai mult decat pensionarii

Sociologul Mircea Kivu si scriitorii Florin Iaru si Vasile Ernu au discutat, in cadrul emisiunii Adevarul Live, despre rezultatele alegerilor dupa primul tur de scrutin al prezidentialelor si cum s-au spulberat miturile din campania electorala.

Adevarul Live de la ora 13.00: Cine va fi presedintele Romaniei

Sociologul Mircea Kivu si scriitorii Florin Iaru si Vasile Ernu discuta, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 13. 00, despre rezultatele alegerilor dupa primul tur de scrutin al prezidentialelor si cum s-au spulberat miturile din campania electorala.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Ponta castiga detasat alegerile. Poate recupera Iohannis 10 procente?

Rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale, prezentate luni de Biroul Electoral Centrul, sunt comentate de jurnalistii Adevarul. Acestia analizeaza diferenta de scor rezultata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, dar si degringolada administrativa a votului din diaspora, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 11.

Adevarul Live de la ora 11.00, despre scandalul votului in strainatate si semnificatia victoriei lui Ponta in Republica Moldova

Victoria in Republica Moldova a lui Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC, in primul tur al alegerilor prezidentiale, scandalului votului in strainatate, dar si ce urmeaza sa se intampla in al doilea tur al alegerilor, programat pe 16 noiembrie, sunt principalele teme de discutie in cadrul dezbaterii Adevarul Live, de la ora 11.

Marina Constantinescu, selectionerul FNT, este invitata la Adevarul Live, de la ora 14.00

Selectionerul Festivalului National de Teatru, Marina Constantinescu, se va afla de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live, pentru a face bilantul Festivalului National de Teatru FNT), care s-a incheiat aseara la Craiova, dupa zece zile, cu spectacoul Rinocerii de Robert Wilson. ummary.

Adevarul Live, despre scandalul votului in strainatate: Este frustrant sa auzi ca esti responsabil pentru lucruri care nu intra in atributiile tale

Victoria in Republica Moldova a lui Victor Ponta, candidat PSD-UNPR-PC, in primul tur al alegerilor prezidentiale, scandalului votului in strainatate, dar si ce urmeaza sa se intampla in al doilea tur al alegerilor, programat pe 16 noiembrie, sunt principalele teme de discutie in cadrul dezbaterii Adevarul Live, de la ora 11.

Adevarul Live, ora 13.00: Subventia la hectar, statul, Europa si rolul bancilor in agricultura

In vreme ce subventia europeana pe hectar s-a triplat in ultimii sapte ani, subventia din fonduri de stat s-a injumatatit. Cum influenteaza aceasta tendinta afacerile fermierilor si activitatea bancilor de finantare a sectorului agricol?.

Adevarul Live de la ora 14.00: Poetul Traian T. Cosovei, in memoriam. Medicul si scriitorul Bogdan O. Popescu isi evoca maestrul

In data de 15 noiembrie, Asociatia Culturala Directia 9 organizeaza Premiul national pentru debut in Poezie Traian T. Cosovei, urmat de un Maraton al Tinerilor Poeti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )