Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marina Constantinescu, selectionerul FNT, este invitata la Adevarul Live, de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Marina Constantinescu, selectionerul FNT, este invitata la Adevarul Live, de la ora 14.00

Selectionerul Festivalului National de Teatru, Marina Constantinescu, se va afla de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live, pentru a face bilantul Festivalului National de Teatru FNT), care s-a incheiat aseara la Craiova, dupa zece zile, cu spectacoul Rinocerii de Robert Wilson. ummary. continuă pe Adevărul

Interviurile FNT Victor Rebengiuc va vorbi azi la Adevarul Live, de la ora 12.00, despre teatru si politica

In cadrul Fesstivalului National de Teatru FNT), duminica, de la ora, 19. 00 la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, actorul Victor Rebengiuc va juca in Casatoria de N. Gogol, in regia lui Yuri Kordonskiy, spectacol selectat in categoria Maestri. Actorul, care va fi prezent astazi, de la ora 12. 00, in studioul Adevarul Live, va vorbi despre acest spectacol, despre FNT, dar si despre alegerile electorale de duminica.

Interviurile FNT: Victor Rebengiuc vorbeste la Adevarul Live, de la ora 12.00, despre teatru si politica

In cadrul Fesstivalului National de Teatru FNT), duminica, de la ora, 19. 00 la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei, actorul Victor Rebengiuc va juca in Casatoria de N. Gogol, in regia lui Yuri Kordonskiy, spectacol selectat in categoria Maestri. Actorul, prezent astazi, de la ora 12. 00, in studioul Adevarul Live, vorbeste despre acest spectacol, despre FNT, dar si despre alegerile prezidentiale de duminica.

Interviurile FNT: George Banu vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13.00, despre iubire si neiubire de teatru

In cadrul Festivalului National de Teatru, George Banu a sustinut doua conferinte, prima pe tema Noptile picturii, noptile teatrului, iar cea de-a doua pe tema Iubire si neiubire de teatru si a lansat volumul Scena moderna. Mitologii si miniaturi, publicat la Editura Nemira, in colectia de carte de teatru Yorick. Prezent in studioul Adevarul Live, va vorbi despre scena si demonii ei.

Alegeri prezidential 2014.Adevarul Live, Emil Boc, despre pozele de la Paris: Acele poze nu sunt facute de un turist. Este o actiune profesionista

Fostul premier Emil Boc este invitat la Adevarul Live, incepand cu ora 10. 00, pentru a face o analiza a implicarii serviciilor secrete in campania electorala si pentru a comenta fotografiile care o arata pe Elena Udrea, candidat PMP la alegerile prezidentiale, alaturi de sefa DIICOT, Alina Bica, la Paris.

Cum ne putem face pielea mai luminoasa si mai tanara in sezonul rece? Aflati la Adevarul Live de la ora 15.00

Toamna este sezonul propice pentru aplicarea unor tratamente dermatologice care ne pot ajuta sa ne imbunatatim aspectul tenului. Medicul dermatolog Viviana Iordache vine la Adevarul Live sa ne dezvaluie care terapii sunt indicate acum si ce putem face pentru a arata mai tineri.

Alegeri prezidentiale 2014. Editie speciala Adevarul Live: Pericolul pentru Ponta este sa vina la vot cei adormiti

Jurnalistii Grigore Cartianu, Liviu Iolu si Sebastian Zachmann au vorbit, la Adevarul Live, despre declaratiile candidatilor care au votat pana la aceasta ora, dar si despre prezenta la vot comparativ cu scrutinul prezidential din 2009.

Dependenti de Adrenalina, la Adevarul Live, ora 14. Crezi ca poti sa faci bungee jumping? Mai gandeste-te o data!

Adevarul Live si Dependenti de Adrenalina va invita sa urmariti un reportaj special, plin de tensiune, dedicat unei practici destul de rare in Romania: bungee jumping. Saritura cu coarda elastica este o activitate solicitanta psihic si cu reguli stricte. Aflati secretele unei executari corecte de la promotorul bungee jumping-ului in Romania, Mihai Mandreanu.

Adevarul Live de la ora 13.00: Cine va fi presedintele Romaniei

Sociologul Mircea Kivu si scriitorii Florin Iaru si Vasile Ernu discuta, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 13. 00, despre rezultatele alegerilor dupa primul tur de scrutin al prezidentialelor si cum s-au spulberat miturile din campania electorala.

Adevarul Live de la ora 13.00. Miturile de la alegeri, demontate: tinerii au votat mai mult decat pensionarii

Sociologul Mircea Kivu si scriitorii Florin Iaru si Vasile Ernu au discutat, in cadrul emisiunii Adevarul Live, despre rezultatele alegerilor dupa primul tur de scrutin al prezidentialelor si cum s-au spulberat miturile din campania electorala.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Ponta castiga detasat alegerile. Poate recupera Iohannis 10 procente?

Rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale, prezentate luni de Biroul Electoral Centrul, sunt comentate de jurnalistii Adevarul. Acestia analizeaza diferenta de scor rezultata dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, dar si degringolada administrativa a votului din diaspora, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 11.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )