Libnet.ro
UNICEF

05:15

Adevarul Live de la ora 15.00: Muzici vechi si Interioare noi cu Alexandru Andries

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 15.00: Muzici vechi si Interioare noi cu Alexandru Andries

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, discuta cu Alexandru Andries despre cantecele vechi care au in continuare o mare priza la public, despre textele subversive de dinainte de 1989 care sunt apreciate si de tinerii de azi, despre drumul de la E razboi, Ioane la Ne place Tamara. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 15.00 - Amenintarile informatice ale anului 2015 - trecem in era razboaielor cibernetice?

2014 a fost un marcat de atacuri informatice de amploaresi de extinderea imaginatiei hackerilor. Heartbleed, o vulnerabilitate globala, a afectat zeci de milioane de calculatoare. Aflam ce ne asteapta in 2015 de la Bogdan Botezatude la Bitdefender, intr-o editie Tech Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 11.00: Tinel Gheorghe, liderul deputatilor PDL, despre motiunea de cenzura pregatita de Opozitie

Liderul deputatilor PDL, Tinel Gheorghe, va vorbi, in emisiunea Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre planurile Opozitiei de a rasturna Guvernul Ponta, dar si despre micile disensiuni dintre PNL si PDL privind impartirea functiilor.

Adevarul Live, ora 14.00: Radu Preda, presedinte IICCMER, despre harta memoriilor comuniste, noul proiect din Capitala

Bucurestiul va avea, incepand de anul acesta, o harta a memoriilor comuniste. Cladiri care acum sunt gradinite pentru copii, dar candva erau inchisori unde fosti detinuti politici erau chinuiti, foste spatii de arest sau sediul Securitatii vor putea fi vizitate in cadrul unor trasee ghidate. Radu Preda, presedintele IICCMER, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre turul printre institutiile totalitare represive ale Romaniei.

Adevarul Live, ora 12.00: fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, despre vizita Victoriei Nuland la Bucuresti

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, este invitatul jurnalistului Sebastian Zachmann intr-o noua editie Adevarul Live, incepand cu ora 12. Fostul ministru de Externe va analiza vizita in Romania a Victoriei Nuland, adjunctului secretarului de stat al SUA, John Kerry, care, in decurs de doua zile, se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, cu liderii principalelor partide politice, dar si cu reprezentanti ai sistemului judiciar.

Adevarul Live, ora 11.00. Mircea Geoana despre intalnirea cu Victoria Nuland si viitorul sau in politica

Senatorul Mircea Geoana, fost ministru de Externe si fost ambasador al Romaniei la Washington, vine la Adevarul Live pentru a detalia concluziile vizitei Victoriei Nuland in Romania si ce mesaje i-a transmis oficialul american.

Adevarul Live, ora 11.00: Victoria Nuland verifica Romania la democratie si stat de drept

Victoria Nuland, asistentul pentru Europa de Est al secretarului de stat al SUA, vine astazi in Romania pentru a se intalni cu oficiali de rang inalt. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, si Oana Popescu, analist de politica externa si colaborator Foreign Policy Romania, discuta la Adevarul Live despre semnificatia acestei vizite.

Andrei Dimitriu, directorul Filarmonicii George Enescu, invitat la Adevarul Live de la ora 13.00, va vorbi despre Casa Regala in Romania

ASR Margareta aniverseaza un sfert de secol de la intoarcerea in tara: duminica, 18 ianuarie, se fac 25 de la intoarcerea ASR in tara. Duminica seara, la Ateneu, se va desfasura un concert aniversar. Directorul Filarmonicii George Enescu, Andrei Dimitriu, va vorbi de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre conceputul de elita si despre ce inseamna Casa Regala pentru Romania.

Catalina Mustata vine la Adevarul Live, de la ora 14:00

Celebra actrita Catalina Mustata este invitata la Adevarul Live, de la ora 14:00, pentru a vorbi despre cel mai recent proiect in care este implicata si prin care isi propuna sa aduca piesele de teatru in salile de cinema.

Generalul Ioan Talpes, invitat la Adevarul Live, de la ora 16.00

Generalul Ioan Talpes, fost sef la Serviciului de Informatii Externe al Romaniei, vorbeste, intr-o editie speciala Adevarul Live, despre posibilitatea modificarii frontierelor actuale ale Romaniei.

Adevarul Live, ora 12.00: despre vizita Victoriei Nuland la Bucuresti si oportunitatile parteneriatului strategic cu SUA

Vizita Victoriei Nuland la Bucuresti a adus din nou pentru a cata oara?) in discutie dezvoltarea dimensiunii economice a parteneriatului strategic cu SUA. Este ea posibila insa?.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )