Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 16.00. Acuzatie grava: Guvernul roman organizeaza atrocitati impotriva unei minoritati nationale!

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 16.00. Acuzatie grava: Guvernul roman organizeaza atrocitati impotriva unei minoritati nationale!

Europarlamentarul Laszlo Tokes a lansat, de curand, o serie de acuzatii deosebit de grave la adresa Guvernului Romaniei. Care va fi impactul lor pe plan national si international?. continuă pe Adevărul

Adevarul Live ora 13.00: Raul Gheba si Teo, despre stand-up comedy in Romania

Interviu Raul Gheba. Interviu Teo. Raul Gheba si Claudiu Teohari, doi dintre cei mai cunoscuti comedianti de stand-up din mediul online, vin la Adevarul Live, de la ora 13. 00, pentru a discuta despre un nou show pe care il pregatesc pentru Comedy Central, dar si pentru a analiza fenomenul de stand-up comedy in Romania si a pune sub lupa statutul comediantului roman.

Adevarul Live, ora 13:00: Satra B.E.N.Z., despre fenomenul trap din Romania

Interviu Satra B. Lu-K Beats, Killa Fonic, Super ED, NOSFE si Keed, sau mai pe scurt Satra B. , vin la Adevarul Live de la ora 13:00 pentru a discuta despre fenomenul trap din Romania, pentru a-si exprima parerile despre rapul romanesc, dar si pentru a-si defini planurile de viitor.

Adevarul Live, ora 12.00: Ionut Stroe, despre strategia PNL de invinge PSD in Bucuresti. Ce rol va juca Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, vorbeste, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre alegerile pentru Primaria Capitalei, unde exista pericolul ca partidele de dreapta sa-si imparta voturile, iar PSD sa iasa castigator. E posibila o alianta cu Traian Basescu? Poarta PNL negocieri cu Nicusor Dan? Iata doar doua intrebari la care va raspunde Ionut Stroe.

Scriitorul Cezar Paul-Badescu vorbeste cu Mircea Vasilescu, la Adevarul Live, de la ora 15.00, despre Cartile noastre de toate zilele...

Scriitorul Cezar Paul-Badescu, al carui roman Luminita, dragostea mea este ecranizat de regizorul Calin Peter Netzer, se intalneste azi cu Mircea Vasilescu de la ora 15. 00 in studioul Adevarul Live, pentru a discuta despre emisiunea sa TV Cartea cea de toate zilele.

Regizorul Alexandru Solomon, la Adevarul Live, de la ora 15.00, vorbeste despre film si drepturile omului

Festivalul One World Romania 2016 isi incepe cea de-a noua editie luni, 21 martie, cu proiectii in cinematografe si evenimentul de deschidere de la MNAC. in direct, in studioul Adevarul Live, de la ora 15. 00, regizorul Alexandru Solomon, director al festivalului, vorbeste despre editia din acest an.

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, la Adevarul Live, despre OUG privind interceptarile

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, este invitata la Adevarul Live unde discuta despre Ordonanta de Urgenta privind interceptarile si despre cum isi vor desfasura activitatea anchetatorii fara ajutorul ofiterilor SRI.

Cumintenia pamantului, sculptura lui Brancusi, ramane statului roman. Detalii, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Ministrul Culturii a anuntat miercuri, 16 martie, ca proprietarii sculpturii lui Brancusi Cumintenia Pamantului au acceptat oferta de achizitie de 11 milioane de euro propusa de comisia de negociere mandatata de Guvern, Executivul platind jumatate din suma, restul MC prin subscriptie publica nationala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )