Libnet.ro
UNICEF

10:45

Adevarul Live, ora 18.00. Ion Ceban, despre acuzatiile ca ar fi omul Moscovei la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 18.00. Ion Ceban, despre acuzatiile ca ar fi omul Moscovei la Chisinau

Candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de miercuri, 30 mai. Socialistul rispunde la acuzatiile ca ar fi omul Moscovei la Chisinau sau ca s-ar afla sub infleunta liderului PDM, Vlad Plahotniuc. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. PSD vrea sa faca Pilonul 2 optional. Reactia PNL

Liberalul Bogdan Hutuca, vicepresedinte al Comisiei de buget din Camera Deputatilor si presedinte al PNL Constanta, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre scandalul privind Pilonul 2 de pensii, cresterea accelerata a ROBOR si despre modificarea Codului de Procedura Penala.

Victor Ponta, la Adevarul Live, ora 13.00. Cati parlamentari va mai rupe de la PSD? Voteaza motiunea PNL?

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta, la Adevarul Live de la ora 13. 00, cati parlamentari va mai racola de la PSD sau din alte partide. Va vota motiunea de cenzura anuntata de PNL? Va candida la alegerile europarlamentare? Ar vota un nou Guvern PSD-ALDE, cu alt premier? De ce s-a inconjurat de oameni vechi in noul sau proiect politic?.

Victor Ponta, la Adevarul Live: Mi s-a propus de catre Darius Valcov, cand eram premier, sa luam banii de la Pilonul 2

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, anunta, la Adevarul Live de la ora 13. 00, cati parlamentari va mai racola de la PSD sau din alte partide. Va vota motiunea de cenzura anuntata de PNL? Va candida la alegerile europarlamentare? Ar vota un nou Guvern PSD-ALDE, cu alt premier? De ce s-a inconjurat de oameni vechi in noul sau proiect politic?.

Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite reparatia curenta si capitala a 15 institutii medicale municipale

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al capitalei, Ion Ceban, promite reparatia curenta si capitala a 15 institutii medicale municipale. in programul sau electoral candidatul mentioneaza ca, pana in aprilie 2019, urmeaza sa fie elaborata o lista cu proiecte posibile de parteneriat public-privat si municipal pentru reabilitarea structurii de sanatate din oras, transmite IPN.

Ce promisiuni au facut Andrei Nastase si Ion Ceban in dezbaterile directe de la ProTV Chisinau

Candidatul la functia de primar de Chisinau din partea Partidului Socialistilor, Ion Ceban, si candidatul din partea Partidului Platforma Demnitate si Adevar, Andrei Nastase, au explicat in cadrul dezbaterii de la postul de televiziune ProTV Chisinau cum isi vor indeplini promisiunile electorale, transmite IPN.

Cum va scapa Capitala de mirosul neplacut de la Statia de Epurare. Raspunsul lui Ion Ceban

Mirosul urat din Capitala, generat de namolul depozitat pe platformele Statiei de Epurare, poate fi eliminat daca namolul, odata deshidratat, va fi evacuat pe terenurile agricole din tara in calitate de ingrasamant. Candidatul socialistilor in turul doi al alegerilor pentru functia de primar general de Chisinau, Ion Ceban, spune ca aceasta practica, desi este una sovietica, este singura capabila sa rezolve problema mirosului urat din Capitala.

Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite ca va gasi bani pentru realizarea programului sau electoral

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al municipiului Chisinau, Ion Ceban, sustine ca pentru realizarea programului sau electoral sunt necesare 4,5 miliarde de lei, in timp ce bugetul municipal actualmente constituie 3,8 miliarde. El promite ca va gasi va gasi bani pentru acoperirea diferentei, transmite IPN.

Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite drumuri calitative si extinderea parcurilor de troleibuze si autobuze

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al Capitalei, Ion Ceban, promite reparatia si reconstructia calitativa a drumurilor si a trotuarelor orasenesti, dar si evaluarea independenta a calitatii acestor lucrari. De asemenea, candidatul PSRM promite extinderea parcului municipal de troleibuze cu 35 de unitati, iar a parcului de autobuze cu 50 de unitati, transmite IPN.

Dionis Cenusa: PDM l-ar prefera pe Ion Ceban in fruntea Primariei

Democratii nu au un niciun candidat favorabil in al doilea tur, dupa ce Silvia Radu a ramas in afara competitiei electorale, scrie expertul Dionis Cenusa intr-unarticol de analiza pentru Agentia IPN.

Ion Cristoiu, despre scandalul in care e implicat Ilie Nastase: Nu exista ca esti vedeta. Cand esti la volan, esti sofer si atat

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost invitat la Antena 3, unde a vorbit despre scandalul cu politisti in care este implicat Ilie Nastase. E important de discutat daca Politia a facut exces de forta cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )