Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dionis Cenusa: PDM l-ar prefera pe Ion Ceban in fruntea Primariei

Adevărul Adevărul,
Dionis Cenusa: PDM l-ar prefera pe Ion Ceban in fruntea Primariei

Democratii nu au un niciun candidat favorabil in al doilea tur, dupa ce Silvia Radu a ramas in afara competitiei electorale, scrie expertul Dionis Cenusa intr-unarticol de analiza pentru Agentia IPN. continuă pe Adevărul

Alegeri Chisinau. Ion Ceban promite drumuri calitative si extinderea parcurilor de troleibuze si autobuze

Candidatul Partidului Socialistilor la functia de primar al Capitalei, Ion Ceban, promite reparatia si reconstructia calitativa a drumurilor si a trotuarelor orasenesti, dar si evaluarea independenta a calitatii acestor lucrari. De asemenea, candidatul PSRM promite extinderea parcului municipal de troleibuze cu 35 de unitati, iar a parcului de autobuze cu 50 de unitati, transmite IPN.

VIDEO Ion Ceban, prezent la intalnirea lui Andrei Nastase cu alegatorii: Am venit sa ascult ce zice Andrei despre mine

Candidatul socialistilor la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, a venit vineri, 25 mai, la sediul Preturii sectorului Buiucani, acolo unde avea loc o intrevedere cu alegatorii a candidatului PPDA, Andrei Nastase. Socialistul si-a motivat prezenta prin faptul ca a vrut sa asculte ce vorbeste Andrei Nastase despre acesta.

Ion Ceban: Daca Plahotniuc, care nu a venit la dezbateri este las, cine este Andrei Nastase daca nu vine la dezbateri?

Candidatul PSRM la functia de primar de Chisinau, Ion Ceban, continua sa-i transmita mesaje oponentului sau din turul II de scrutin, Andrei Nastase, privind necesitatea de a participa in dezbateri electorale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )