Libnet.ro
UNICEF

09:15

Adevarul Live. Ce politica externa va face presedintele Klaus Iohannis?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Ce politica externa va face presedintele Klaus Iohannis?

Ioan Mircea Pascu, vicepresedintele Parlamentului European, si Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign Policy Romania, dezbat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, posibilul parcurs al policitii externe pe care o va face Klaus Iohannis, in calitate de presedinte al Romaniei. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 11.00: Ce politica externa va face presedintele Klaus Iohannis?

Ioan-Mircea Pascu, vicepresedintele Parlamentului European, si Oana Popescu, analist de politica internationala si colaborator Foreign Policy Romania, dezbat, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, posibilul parcurs al policitii externe pe care o va face Klaus Iohannis, in calitate de presedinte al Romaniei.

Adevarul Live, ora 13.00 - Despre campania de online a lui Klaus Iohannis. Cat de mare influenta a avut Facebook?

Despre campania electorala care s-a incheiat odata cu alegerile din 16 noiembrie s-a spus ca a fost prima in care social media a avut o influenta marcanta. Klaus Iohannis e primul politician european care a trecut de un milion de like-uri. La Adevarul Live de la ora 13. 00 dezbatem cu Ioan Dan Niculescu, creative director la Argo Media, agentia care s-a ocupat de contul de Facebook al presedintelui Romaniei.

Mircea Geoana il lauda pe Klaus Iohannis: E un om serios, capabil sa invete

Senatorul Mircea Geoana, exclus joi din PSD, a vorbit, la Gandul Live, despre excluderea sa, dar si despre presedintele ales Klaus Iohannis, pe care si-a amintit ca l-a dorit drept premier in 2009.

Desertul care se asterne la picioarele lui Klaus Iohannis

Recent incheiatele alegeri au pus punctul pe i-ul inexistent din dezastrul care il asteapta pe Klaus Iohannis. Doua partide decerebrate au ajuns sa reprezinte un sistem bipartid cvasi-inexistent. O clasa politica destramata structural si compusa din aventurieri emotionali si auto-distructivi. Plus, o speranta enorma pusa in persoana unui necunoscut, care are de ales intre a deveni modernizatorul Romaniei sau presedintele care a precedat haosul.

Craciun in Maramures. Sapte gospodarii traditionale pregatite pentru oaspeti. Presedintele Klaus Iohannis, asteptat si el la taiatul porcului

Sarbatorile de Iarna au farmecul lor daca sunt petrecute in Maramures. Traditiile si obiceiurile locului atrag in fiecare an mii de turisti dornici a petrece un Craciun autentic, cu produse traditionale si cu multe voie buna.

Gabriela Firea, despre Klaus Iohannis: Asteptam planuri de presedinte, nu comentarii de analist politic debutant

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, l-a comparat miercuri pe presedintele ales, Klaus Iohannis, cu un analist politic debutant. Firea a comentat declaratiile pe care le-a facut Iohannis.

Pas cu pas. Profesiunea de credinta a lui Klaus Iohannis

Cine cauta, pe langa talent literar, povesti bucolice despre Sibiul breslelor si al comunitatilor etnice nu va rezista pina la ultima pagina. Klaus Iohannis nu are talentul literar al lui Varujan Vosganian. Cartea soaptelor face din politicianul de origine armeana un nou Sadoveanu. Pas cu pas nu face din Klaus Iohannis un Churchill. inca.

Adevarul Live. Milewski: Dupa alegerile din Moldova probabil vom avea o coalitie proeuropeana

Octavian Milewski, expert in spatiul post-sovietic, a declarat, vineri, la Adevarul Live ca tensiunile din Republica Moldova nu se vor termina odata cu incheierea alegerilor parlamentare. Milewski a mai afirmat ca dupa alegeri, cel mai probabil, se va forma in Parlament o alianta proeuropeana.

Adevarul Live de la ora 12.00: Elena Udrea vorbeste despre cazul Bica, despre culisele luptei pentru Cotroceni si despre viitorul sau in politica

Cum a reusit Klaus Iohannis sa rastoarne rezultatul in turul doi al alegerilor prezidentiale? De ce a pierdut Victor Ponta, desi era favorit dupa turul intai? La aceste intrebari si nu numai raspunde Elena Udrea, presedintele PMP si candidat la prezidentiale in turul I, incepand cu ora 12. 00, la Adevarul Live.

Klaus Iohannis, prima vizita la Chisinau: Va promit ca Romania va proteja integritatea teritoriala si interesele economice ale Republicii Moldova

Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, face astazi o vizita la Chisinau. Vizita lui Iohannis in Republica Moldova vine dupa ce in timpul campaniei electorale staff-ul ACL a facut demersurile pentru o vizita la Chisinau, ramase insa fara rezultat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )