Libnet.ro
UNICEF

13:15

Adevarul Live: Tainele feminitatii si consecintele blocajelor emotionale provocate de relatia cu mama

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Tainele feminitatii si consecintele blocajelor emotionale provocate de relatia cu mama

Oana Stoianovici - coach transformational, Antoaneta Gotea - profesor international de yoga si meditatie, si Dana Tupa - fondatorul primei scoli de yoga din Romania vin astazi la Adevarul Live pentru a vorbi despre puterea feminitatii si tehnicile de dreblocare a senzualitatii feminine. continuă pe Adevărul

Trupa Hara prezinta in avanpremiera noul clip S-o iubesti, dedicat zilei de 8 martie, la Adevarul Live, de la ora 14:30

Trupa Hara s-a gandit sa serbeze ziua de 8 Martie cu o piesa noua, pe care o prezinta in avanpremiera la Adevarul Live: S-o iubesti este o balada cu versuri care merg la sufletul oricarui om care a iubit macar o data-n viata. Solistul trupei, Flavius Buzila, vine la Adevarul Live cu imagini si povesti din culisele piesei.

Cat de mult se greseste in tratamentele stomatologice? Aflam la Adevarul Live, de la ora 15.00

Orice vizita la medicul stomatolog trebuie sa insemne durere, costuri mari si satisfactie moderata sau chiar nemultumire dupa? Dr. Nicolae Krilovici, medic specializat in parodontologie, protetica si estetica dentara ne explica, la Adevarul Live, de ce a lansat in Romania conceptul de consultanta dentara.

Alina Mungiu, la Adevarul Live: Am ajuns la un sistem in care totul e reglementat in penal

Alina Mungiu, presedintele Societatii Academice din Romania SAR), va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre raportul SAR pe 2017, dedicat absorbtiei fondurilor europene si succesul folosirii lor pentru a redresa trei sectoare importante: sanatatea, educatia si infrastructura.

Adevarul Live de la ora 13.00: Maestul bucatar Horia Virlan vorbeste despre secretele preparatelor reusite

Unul dintre cei mai vestiti bucatari din tara noastra, Horia Virlan, vine astazi la Adevarul Live pentru a impartasi secretele unor preparate de succes. in aceasta seara debuteaza un nou sezon al emisiunii culinare Mama mea gateste mai bine, motiv in plus pentru a vorbi despre educatia in bucatarie si regulile de care trebui sa tinem cont.

Adevarul Live cu Iulian Fota. Unde ne aflam: intr-o perioada de preconflict sau de instalare a unei noi ordini mondiale

Mandatul de presedinte al lui Donald Trump a inceput sub semnul haosului, Uniunea Europeana incearca sa se regaseasca, in timp ce Rusia mentine presiunile pe toate fronturile. Nici peste Prut situatia nu este clara. Unde ne aflam si cum trebuie sa se pozitioneze Romania? Cautam raspunsuri la aceste intrebari cu fostul consilier prezidential pentru probleme de securitate si actualul director al Colegiului National de Informatii Iulian Fota.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )