Libnet.ro
UNICEF

01:06

ADEVARUL LIVE Titus Corlatean vorbeste despre tragedia din Muntenegru

Adevărul Adevărul,
ADEVARUL LIVE Titus Corlatean vorbeste despre tragedia din Muntenegru

Ministrul de Externe Titus Corlatean este invitat joi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Acesta va discuta cu jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea despre tragedia din Muntenegru si despre esecul proiectului Nabuco. continuă pe Adevărul

ADEVARUL LIVE. Titus Corlatean vorbeste despre tragedia din Muntenegru

Ministrul de Externe Titus Corlatean este invitat de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Acesta va discuta cu jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea despre tragedia din Muntenegru si despre esecul proiectului Nabuco.

ADEVARUL LIVE Titus Corlatean, despre tragedia din Muntenegru: Lista pasagerilor nu s-a cunoscut pana dimineata

Ministrul de Externe Titus Corlatean este invitat joi, de la ora 11. 00, la Adevarul Live. Acesta va discuta cu jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea despre tragedia din Muntenegru si despre esecul proiectului Nabuco.

LIVE Corlatean, despre tragedia din Muntenegru: Lista pasagerilor nu s-a cunoscut pana dimineata

Ministrul de Externe Titus Corlatean este invitat joi la Adevarul Live. in cadrul emisiunii, acesta discuta cu jurnalistii Dan Marinescu si Ioana Lupea despre tragedia din Muntenegru si despre esecul proiectului Nabucco.

Titus Corlatean, despre tragedia din Muntenegru: Numai Ministerul de Interne putea comunica informatii despre decedati

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a afirmat, joi, la Adevarul Live ca ministerul de Interne era singura autoritate in masura sa comunice informatii despre persoanele decedate in tragedia din Muntenegru.

Titus Corlatean face declaratii despre accidentul din Muntenegru

Ministrul de externe Titus Corlatean va vorbi, in aceasta seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

Titus Corlatean, despre accidentul din Muntenegru: in functie de evaluarea medicilor, o parte dintre cei raniti vor fi repatriati maine

Ministrul de externe Titus Corlatean a vorbit, in luni seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

Titus Corlatean, despre accidentul din Muntenegru: Exista inca doua persoane care nu pot fi identificate

Ministrul de externe Titus Corlatean a vorbit, luni seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

Titus Corlatean: in functie de evaluarea medicilor , o parte dintre cei raniti vor fi repatriati maine

Ministrul de externe Titus Corlatean a vorbit, luni seara, la Realitatea TV, despre accidentul din Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

Ora 11.00. Adevarul Live cu Grigore Cartianu despre grija statului roman fata de cetatenii sai

Tragedia din Muntenegru, in care 19 romani au murit intr-un accident de circulatie, aduce din nou in atentia opiniei publice gestionarea crizelor de catre statul roman. Rudele calatorilor care se aflau in autobuzul groazei au reclamat probleme in relatia cu functionarii Ministerului de Externe in momentul in care au vrut sa afle detalii despre starea de sanatate a apropiatilor.

Corlatean, la Adevarul Live, despre tragedia din Muntenegru: in astfel de situatii, ministrul de Externe este vinovatul de serviciu

Titus Corlatean a declarat joi, la Adevarul Live, ca ministrul de Externe este vinovatul de serviciu in cazul unor tragedii ca cea de duminica, din Muntenegru, unde si-au pierdut viata 18 romani, dar ca a renuntat sa se mai enerveze din cauza comentariilor rautacioase.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )