Libnet.ro
UNICEF

10:15

Adevarul: Liviu Dragnea s-a intors miercuri seara din Doha/ Unde si-a petrecut vacanta de Paste liderul PSD

Hotnews Hotnews,
 Adevarul: Liviu Dragnea s-a intors miercuri seara din Doha/ Unde si-a petrecut vacanta de Paste liderul PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways, cu destinatia Bucuresti, unde a aterizat miercuri seara, scrie Adevarul, care publica si poze cu Dragnea in avion. Potrivit sursei citate, informatia ne-a fost furnizata de un roman aflat si el in acelasi avion. Liviu Dragnea, care a calatorit la clasa economic, a fost insotit in vacanta de partenera sa de viata, Irina Tanase, mai scrie adevarul. HotNews. ro a dezvaluit saptamana trecuta ca liderul PSD a plecat inca de luni, 10 aprilie, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica pentru a-si petrece vacanta de Pasti. continuă pe Hotnews

Adevarul: Liviu Dragnea s-a intors miercuri seara din Doha/ Unde si-a patrecut vacanta de Paste liderul PSD

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways, cu destinatia Bucuresti, unde a aterizat miercuri seara, scrie Adevarul, care publica si poze cu Dragnea in avion. Potrivit sursei citate, informatia ne-a fost furnizata de un roman aflat si el in acelasi avion. Liviu Dragnea, care a calatorit la clasa economic, a fost insotit in vacanta de partenera sa de viata, Irina Tanase, mai scrie adevarul. HotNews. ro a dezvaluit saptamana trecuta ca liderul PSD a plecat inca de luni, 10 aprilie, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica pentru a-si petrece vacanta de Pasti.

Dragnea s-a intors miercuri seara din Qatar. A calatorit la clasa economic (FOTO)

Liviu Dragnea s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways si a ajuns la Bucuresti miercuri seara, informeaza Adevarul. Seful PSD a fost insotit in.

FOTO Liviu Dragnea s-a intors miercuri seara din Doha

Presedintele PSD Liviu Dragnea s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways, cu destinatia Bucuresti, unde a aterizat in aceasta seara. Informatia ne-a fost furnizata de un roman aflat si el in acelasi avion. Liviu Dragnea, care a calatorit la clasa economic, a fost insotit in vacanta de partenera sa de viata, Irina Tanase.

Liviu Dragnea, despre vacanta sa: Am fost la pescuit. N-am fost sub acoperire, nu am fost cu o identitate falsa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, joi seara, intr-un interviu pentru Antena 3, despre vacanta sa din perioada Pastelui, dar si despre primele 100 de zile de guvernare ale Cabinetului Grindeanu.

Surse: Liviu Dragnea se intoarce in aceasta seara din Doha

Presedintele PSD LIviu Dragnea s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways, cu destinatia Bucuresti, unde va ateriza in aceasta seara. Informatia ne-a fost furnizata de un roman aflat si el in acelasi avion. Joi dimineata, liderul PSD are programata o intalnire cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Frans Timmermans ne-a spus ca apreciaza foarte tare programul de guvernare si doreste sa fie pus in practica / Dragnea spune ca in trimestrul I au fost atrase cu 899% mai multe fonduri UE

Seful PSD Liviu Dragnea a sustinut joi seara, la Antena 3, ca am avut incasari mai mici in ianuarie -5,7%), dar in februarie, dupa ce Guvernul si-a intrat in mana, au crescut +4,5%), incasarile in primul trimestru fiind de +7,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Seful PSD spune ca absorbtia fondurilor europene a avut o creste uriasa de +899% fata de trimestrul I din 2016, principalul merit fiind al Agriculturii.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Frans Timmermans ne-a spus ca apreciaza foarte tare programul de guvernare si doreste sa fie pus in practica / In trim. I au fost atrase cu 899% mai multe fonduri UE

Seful PSD Liviu Dragnea a sustinut joi seara, la Antena 3, ca am avut incasari mai mici in ianuarie -5,7%), dar in februarie, dupa ce Guvernul si-a intrat in mana, au crescut +4,5%), incasarile in primul trimestru fiind de +7,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Seful PSD spune ca absorbtia fondurilor europene a avut o creste uriasa de +899% fata de trimestrul I din 2016, principalul merit fiind al Agriculturii.

Liviu Dragnea: Vom depune proiectul legii salarizarii unitare luni

Proiectul legii salarizarii unitare va fi depus luni la Parlament, declara presedintele PSD, Liviu Dragnea, care sustine ca nu s-a intarziat cu aceasta lege. Liderul social-democratillor a mai spus ca actul normativ ar putea sa sufere doar mici modificari fata de forma actuala.

Un scrutin anchetat dupa opt ani: Pe cine vaneaza, de fapt, comisia de ancheta privind alegerile din 2009, condusa de Liviu Dragnea

Conducerea Parlamentului a extins obiectivele comisiei de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009, in conditiile in care forul ar urma sa fie condus de Liviu Dragnea, condamnat pentru fraudarea referendumului din 2012.

Dragnea: in primul trimestru au fost atrase cu 899% mai multe fonduri de la UE; Sedintele comisiei care va ancheta alegerile din 2009 vor fi publice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, joi seara, intr-un interviu pentru Antena 3, despre vacanta sa din perioada Pastelui si despre primele 100 de zile de guvernare ale Cabinetului Grindeanu subliniind faptul ca in primul trimestru al anului 2017 Romania a atras cu 899% mai multe fonduri europene fata de primul trimestru al anului 2016.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )