Libnet.ro
UNICEF

15:15

Adevarul transmite de la 20.00 concertul sustinut de London Symphony Orchestra, de la Sala Palatului

Adevărul Adevărul,
Adevarul transmite de la 20.00 concertul sustinut de London Symphony Orchestra, de la Sala Palatului

Marti, 3 septembrie, de la ora 20. 00, in seria Mari Orchestre ale Lumii, la Sala Palatului, London Symphony Orchestra, dirijata de Gianandrea Noseda, interpreteaza lucrari de George Enescu, Iain Bell, Benjamin Britten si Richard Strauss. Participa Corul Academic Radio, dirijat de Ciprian Tutu. Solista invitata este celebra soprana Diana Damrau. Adevarul. ro transmite acest concert de la Sala Palatului. continuă pe Adevărul

Festivalul Enescu. Programul zilei de 3 septembrie: London Symphony Orchestra, cap de afis

In cautarea culorii sentimentelor si a spiralei destinului in metafore muzicale: Vox Maris, Diana Damrau si London Symphony Orchestra premiere si prezente artistice de prim rang La Ateneul Roman Festiva.

Cealalta cea mai buna orchestra din lume la Enescu2019

Si britanicii pretind ca London Symphony Orchestra e cea mai buna din lume. Dar este foarte posibil ca in Romania Berliner Philharmoniker sa nu fie detronata de nimeni, dat fiind ca faima i-a precedat zeci de ani pana cand au debutat la Festivalul Enescu, abia in 2015.

Dirijorul italian Gianandrea Noseda si pianistul rus Denis Matsuev, luni, pe scena Salii Palatului

Gianandrea Noseda, unul dintre cei mai apreciati dirijori din lume, va conduce luni, 2 septembrie, la Sala Palatului, London Symphony Orchestra. Solist va fi pianistul Denis Matsuev, castigator al Concursului International Ceaikovski din Moscova. Adevarul. ro va transmite, de la ora 20. 00, acest concert.

Adevarul.ro transmite de la ora 20.00, concertul Orchestrei Simfonice din Londra, de la Sala Palatului

Luni, 2 septembrie, de la ora 20. 00, in seria Mari Orchestre ale Lumii, la Sala Palatului, va evolua Orchestra Simfonica din Londra, dirijata Gianandrea Noseda, avand in program lucrari de Nikolai Rimski-Korsakov, Serghei Prokofiev si Dmitri Sostakovici. Solist va fi pianistul Denis Matsuev.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )