Libnet.ro
UNICEF

18:30

Festivalul Enescu. Programul zilei de 3 septembrie: London Symphony Orchestra, cap de afis

Antena3 Antena3,
Festivalul Enescu. Programul zilei de 3 septembrie: London Symphony Orchestra, cap de afis

In cautarea culorii sentimentelor si a spiralei destinului in metafore muzicale: Vox Maris, Diana Damrau si London Symphony Orchestra premiere si prezente artistice de prim rang La Ateneul Roman Festiva. continuă pe Antena3

Adevarul transmite de la 20.00 concertul sustinut de London Symphony Orchestra, de la Sala Palatului

Marti, 3 septembrie, de la ora 20. 00, in seria Mari Orchestre ale Lumii, la Sala Palatului, London Symphony Orchestra, dirijata de Gianandrea Noseda, interpreteaza lucrari de George Enescu, Iain Bell, Benjamin Britten si Richard Strauss. Participa Corul Academic Radio, dirijat de Ciprian Tutu. Solista invitata este celebra soprana Diana Damrau. Adevarul. ro transmite acest concert de la Sala Palatului.

Cealalta cea mai buna orchestra din lume la Enescu2019

Si britanicii pretind ca London Symphony Orchestra e cea mai buna din lume. Dar este foarte posibil ca in Romania Berliner Philharmoniker sa nu fie detronata de nimeni, dat fiind ca faima i-a precedat zeci de ani pana cand au debutat la Festivalul Enescu, abia in 2015.

Ce vedem astazi pe scenele Festivalului International George Enescu: De la Haydn si Mozart, la misterele sufletului slav, cu Joyce DiDonato, Denis Matsuev si London Symphony Orchestra

Pe data de 2 septembrie, in a treia zi a Festivalului International George Enescu 2019, scenele bucurestene devin gazdele unei serii de spectacole-eveniment, ce vor prilejui melomanilor fericite intalniri-unicat cu.

Un mare eveniment: Berliner Philharmoniker a deschis Festivalul Enescu

Recunosc ca motto-ul Festivalului de anul acesta, Lumea in armonie mi s-a parut o gaselnita de PR, o formula generica si foarte corect politica. Am trait cu aceasta perceptie luni de zile, pana acum cateva zile, cand mi-am dat seama ca gata! Festivalul acesta pe care-l asteptam timp de doi ani, chiar incepe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )