Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, recitalul pianistului Gerhard Oppitz

Adevărul Adevărul,
Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, recitalul pianistului Gerhard Oppitz

Astazi, de la ora 17. 00, in seria de Recitaluri si Concerte camerale, de la Ateneul Roman, va avea loc recitalul pianistului german Gerhard Oppitz. in program, lucrari de Ludwig van Beethoven, George Enescu si Franz Schubert. Adevarul. ro va transmite acest concert. continuă pe Adevărul

Recitalul violonistului Dan Zhu si pianistului Gerhard Oppitz

Duminica, de la ora 11. 00, in seria Recitaluri si concerte camerale, la Sala Auditorium, de la Muzeul National de Arta, va avea loc recitalul violonistului Dan Zhu si pianistului Gerhard Oppitz.

Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, pe teritoriul Romaniei, recitalul violonistei Midori si al pianistului Jean Yves-Thibodet

Astazi, la ora 17. 00, la Ateneul Roman, va avea loc recitalul violonistei Midori si al pianistului Jean-Yves Thibaudet. in program, vor fi lucrari de Robert Schumann, Gabriel Faure, Claude Debussy, George Enescu. Adevarul. ro va transmite acest concert, de la ora 17. 00, pe teritoriul Romaniei.

Adevarul.ro transmite, de la ora 22.30, Missa Solemnis de Beethoven de la Ateneu

Duminica, 15 septembrie, de la ora 22. 30, in cadrul Concertelor de la Miezul Noptii de la Ateneu, Orchestra Baroca din Freiburg si Zurcher SingAkademie, dirijata de Rene Jacobs, vor interpreta Missa Solemnis in Re major op. 123 de Ludwig van Beethoven. Florian Helgath este dirijorul corului, iar concertmaistru este Anna Katharina Schreiber. Adevarul. ro transmite acest concert de la ora 22.

Adevarul.ro transmite, de la ora 19.30, opera Peter Grimes de Benjamin Britten de la Sala Palatului

Duminica, 15 septembrie, de ora 19. 30, Orchestra Nationala a Radiodifuziunii Romane, alaturi de Corul Academic Radio, va interpreta opera Peter Grimes de Benjamin Britten. Concertul va fi condus de Paul Daniel, iar Ciprian Tutu este dirijorului corul. Adevarul. ro transmite, d ela 19. 30, acest concert.

Adevarul.ro va transmite, de la ora 19.30, concertul Orchestrei Filarmonice din Oslo, dirijata de Vasily Petrenko

Sambata, de la ora 19. 30, in seria Mari Orchestre ale Lumii, la Sala Palatului, va evolua Orchestra Filarmonica din Oslo, dirijata de Vasily Petrenko, avand in program lucrari de Strauss, Enescu si Ceaikovski. Solist va fi violocelistul Johannes Moser. Adevarul. ro va trasmite acest concert.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )