Libnet.ro
UNICEF

22:45

Adevaruri Ascunse. Lidia Fecioru, despre copiii indigou. Ce misiune au acestia pe pamant si cum ii recunoastem

Antena3 Antena3,
Adevaruri Ascunse. Lidia Fecioru, despre copiii indigou. Ce misiune au acestia pe pamant si cum ii recunoastem

Lidia Fecioru a vorbit in emisiune Adevaruri Ascunse despre copiii indigou si care este misiunea lor pe pamant, dar si cum ii recunoastem si ai diferentiem de. continuă pe Antena3

Lidia Fecioru, dezvaluire uluitoare despre cei nascuti intre anii 2015-2025: Sunt copii cu suflete ca...

Bioterapeutu Lidia Fecioru a facut o dezvaluire inedita in emisiunea Adevaruri Ascunse despre cei nascuti intre anii 2015-2025. Copiii care vor veni incepand din.

Lidia Fecioru si pilda zilei: Motivul trist pentru care nu e bine sa te bazezi pe cineva: Tu nu...

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse pilda zilei, dar si motivul trist pentru care nu trebuie sa te bazezi pe cineva. Cand ajungi in momentul in.

Lidia Fecioru si leacul zilei: Se ia 2-3 boabe de cuisoare si se pune intr-o ceasca de ceai verde sau negru. Efectul uluitor asupra organismului...

Lidia Fecioru a venit in emisiunea Adevaruri Ascunse cu un leac pentru tratarea depresiei Se pune la ceaiul normal, verde, negru la o ceasca de 250 de grame, 2-3 boabe de cuisoare. Te.

Adevaruri Ascunse: Mihai Voropchievici, previziunile runelor pentru saptamana 16-23 septembrie. Ce zodie va avea parte de schimbari majore

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana 16-23 septembrie. Este saptamana 38. 11 este o saptamana.

Adevaruri Ascunse. Mihai Voropchievici, ce trebuie sa facem atunci cand avem dubii? Se ia doua biletele si....

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse ce trebuie sa faca oamenii pentru a scapa de indoieli si dubii. Scrie doua biletele, pe hartie alba, unul cu da, unul cu.

Adevaruri Ascunse. Mihai Voropchievici: De ce se tem zodiile? Carui nativ ii e frica de tradare, de saracie si de a nu fi iubit

Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse cele mai mari temeri ale zodiilor. Fricile sunt date de astre, sustine numerologul. Ce nativ se teme de tradare, de saracie sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )