Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lidia Fecioru si pilda zilei: Motivul trist pentru care nu e bine sa te bazezi pe cineva: Tu nu...

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru si pilda zilei: Motivul trist pentru care nu e bine sa te bazezi pe cineva: Tu nu...

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse pilda zilei, dar si motivul trist pentru care nu trebuie sa te bazezi pe cineva. Cand ajungi in momentul in. continuă pe Antena3

Lidia Fecioru si leacul zilei: Se ia 2-3 boabe de cuisoare si se pune intr-o ceasca de ceai verde sau negru. Efectul uluitor asupra organismului...

Lidia Fecioru a venit in emisiunea Adevaruri Ascunse cu un leac pentru tratarea depresiei Se pune la ceaiul normal, verde, negru la o ceasca de 250 de grame, 2-3 boabe de cuisoare. Te.

Ai donat pentru Cumintenia Pamantului? Motivul HALUCINANT pentru care nu ti-ai primit banii inapoi, explicat de Ministerul Culturii

A trecut un an de cand peste 100. 000 de romani au donat bani pentru achizitionarea Cuminteniei Pamantului, intentie care nu s-a mai finalizat, si nici pana acum nu se stie cand si da.

Lidia Fecioru, dezvaluire uluitoare despre cei nascuti intre anii 2015-2025: Sunt copii cu suflete ca...

Bioterapeutu Lidia Fecioru a facut o dezvaluire inedita in emisiunea Adevaruri Ascunse despre cei nascuti intre anii 2015-2025. Copiii care vor veni incepand din.

Adevaruri Ascunse. Lidia Fecioru, despre copiii indigou. Ce misiune au acestia pe pamant si cum ii recunoastem

Lidia Fecioru a vorbit in emisiune Adevaruri Ascunse despre copiii indigou si care este misiunea lor pe pamant, dar si cum ii recunoastem si ai diferentiem de.

Marcel Toader a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a lipsit de la notar

Desi pe 13 septembrie, Marcel Toader si Maria Constantin trebuiau sa semneze actele de divort la notar, omul de afaceri a lipsit. Acesta a povestit care este adevaratul motiv pentru care nu s-a.

Eroul Zilei: Eduard Irimia, romanul care duce numele tarii in lume

Vorbim astazi despre o performanta remarcabila la care a ajuns un roman imbinand pasiunea pentru sport, cu determinarea si fair-playul pentru a crea un produs romanesc de.

Povestea lui Mihai Lungeanu, milenialul pentru care antreprenoriatul e un hobby

Eu intre 20 si 25 de ani, iti spun sincer, niciodata nu am zis ca e afacerea mea. Intotdeauna de cate ori mergeam la intalniri, le spuneam clientilor ca directorul e plecat din tara si-i tinem noi locul. Pentru ca eu eram micut de inaltime,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )