Libnet.ro
UNICEF

07:30

Adevaruri ascunse. Mantre pentru sanatate. Lidia Fecioru: Noi trebuie sa dam comanda organismului nostru

Antena3 Antena3,
Adevaruri ascunse. Mantre pentru sanatate. Lidia Fecioru: Noi trebuie sa dam comanda organismului nostru

Lidia Fecioru a spus in emisiunea Adevaruri ascunse care sunt mantrele pentru sanatate. Noi trebuie sa dam comanda organismului nostru. Apropiem doua degete, nu le tinem strans, doar le apropiem,. continuă pe Antena3

Leacul zilei, cu Lidia Fecioru. Remediul pentru intarirea sistemului osos

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse, leacul pentru intarirea sistemului osos. Vorbim despre prune. Pruna uscata, dar nu cele afumate. Trei prune pe zi inseamna un sistem.

Pilda zilei, cu Lidia Fecioru: Sa lasi in urma tot ceea ce ti-a distrus sufletul

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse pilda zilei. O noua lectie de intelepciune. Una dintre cele mai curajoase decizii este sa lasi in urma tot ceea ce ti-a distrus.

Adevaruri ascunse. invata sa iti calculezi cifra avutiei. Care este destinul tau financiar

Mihai Voropchievici a explicat in emisiunea Adevaruri ascunse tehnica prin care iti poti calcula cifra avutiei. Cea mai importanta este ziua nasterii. Ziua de nastere plus 1, adunam pana ne da o .

Adevaruri ascunse. Mihai Voropchievici, despre casatoria in functie de zodie. Cand este bine sa faci pasul cel mare

Mihai Voropchievicia vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse despre momentul in care trebuie sa te casatoresti, in functie de zodie. Berbec - Zodie de foc, se casatoreste devreme, la primul.

Raport OECD: Romnia aloca cei mai putini bani pentru sanatate dintre tarile Uniunii Europene

Romania ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste cheltuielile alocate sanatatii, raportat la Produsul Intern Brut, dar si la cheltuielile cu sanatatea pe cap de locuitor, arata raportul Health at a Glance: Europe 2018 publicat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD). Romania aloca sanatatii 5,1% din PIB, cel mai mic procent din UE si mai putin decat tari europene din afara Uniunii, precum Albania sau Macedonia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )