Libnet.ro
UNICEF

07:30

Raport OECD: Romnia aloca cei mai putini bani pentru sanatate dintre tarile Uniunii Europene

Hotnews Hotnews,
 Raport OECD: Romnia aloca cei mai putini bani pentru sanatate dintre tarile Uniunii Europene

Romania ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste cheltuielile alocate sanatatii, raportat la Produsul Intern Brut, dar si la cheltuielile cu sanatatea pe cap de locuitor, arata raportul Health at a Glance: Europe 2018 publicat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD). Romania aloca sanatatii 5,1% din PIB, cel mai mic procent din UE si mai putin decat tari europene din afara Uniunii, precum Albania sau Macedonia. continuă pe Hotnews

A doua rectificare bugetara din 2018. Mai putini bani pentru Transporturi si Educatie

Cea de adoua rectificarebugetaraa Guvernului Dancila a fost finalizata! Guvernantii uita ce au promis si risipesc din nou sansele sa avem cativa kilometri in plus de.

O noua rectificare bugetara. Mai putini bani pentru Transporturi si Educatie

Ministerul Finantelor Publice a elaborat proiectul celei de a doua rectificari bugetare din acest an, cu incadrarea in tinta de deficit bugetar de 2,97% din PIB. Rezultatele economice de pana in prezent argumenteaza posibilitatea realizarii unei valori.

Saracii romni sunt cei mai saraci dintre saracii Europei (raport Monitorul Social)

Cei 10% cei mai saraci romani castiga sub 974 de euro pe an. Sau, altfel formulat, peste 1,5 milioane de romani traiesc cu mai putin de 3 euro pe zi, se arata intr-un raport publicat de Monitorul Social. Saraci exista peste tot, dar saracii nostri sunt sensibil mai saraci decat cei din celelalte tari: veniturile celor 10% cei mai saraci romani sunt de 10 ori mai mici decat ale celor 10% cei mai saraci europeni, arata documentul.

Saracii romani sunt cei mai saraci dintre saracii Europei

Saraci exista peste tot, dar saracii nostri sunt sensibil mai saraci decat cei din celelalte tari: cei 10% cei mai saraci romani castiga de 10 mai putin decat cei 10% cei mai saraci europeni.

Scandalos! Un spital de urgenta din Romania nu mai are bani pentru medicamente, dupa ce salariile au ajuns 80% din buget

Spitalul Judetean de Urgenta din Braila are medicamente, in momentul de fata, doar pentru partea de urgenta, iar unitatea spitaliceasca nu mai are bani suficienti pentru achizitionarea de medicamente dupa re.

Saracii romani sunt cei mai saraci saraci din Europa (FOTO)

Cei 10% cei mai saraci romani castiga de 10 mai putin decat cei 10% cei mai saraci europeni, arata o statistica realizata de Monitorul Social. Acesti romani obtin pentru munca lor sub 974 de euro pe an.

Cei mai buni sahisti, la Turneul Regilor

Prieteni in viata de zi cu zi, dar adversari de temut in concursuri. Cei mai buni sahisti din Romania si campioni din strainatate au concurat pentru marele premiu la Turneul Regilor. Competitia este.

ANALIZA De unde vin cei mai multi imigranti si ce fac ei in Romania

Moldova, Turcia, China, Israel si Vietnam. Acestea sunt tarile din care provin cei mai multi imigranti cu permis de sedere in Romania, potrivit Inspectoratului General pentru Imigrari.

Business report: Ministerul Justitiei recunoaste ca nu mai are bani pentru avocatii din oficiu. Datoriile sunt de 690.000 de euro; Mitul chiriilor mari la Alba Iulia de 1 Decembrie. Care sunt preturile reale; Viitorii constructori ai autostrazii Brasov C

Romanii petrec cel mai putin timp la cumparaturi dintre europeni. Reticente si fata de doctor sau coafor. Perioada de timp petrecuta de. Amploarea dezastrului de la stat: de la angajari netransparente la echipamente IT depasite. Lista neregulilor gasite de Curtea de Conturi. Rapoartele de audit.

Ministerul Muncii si Ministerul Sanatatii primesc mai multi bani la a doua rectificare bugetara pentru 2018

Cea de-a doua rectificare a bugetului pentru anul 2018 va fi discutata in sedinta de vineri a Guvernului, a anuntat prim-ministrul Viorica Dancila, precizand ca aceasta rectificare bugetara va fi una pozitiva, urmand ca fie alocati bani suplimentar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )