Libnet.ro
UNICEF

15:00

Adevaruri ascunse. Martie, cea mai periculoasa luna din an. Lidia Fecioru explica cum ne putem proteja

Antena3 Antena3,
Adevaruri ascunse. Martie, cea mai periculoasa luna din an. Lidia Fecioru explica cum ne putem proteja

In luna martie sunt acumulate cele mai multe energii negative, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la Adevaruri ascunse, care a explicat ce putem face pentru a ne proteja. Se spune ca este cea mai. continuă pe Antena3

Romania, cea mai MARE inflatie din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat cea mai ridicata inflatie din Uniunea Europeana, in luna februarie. Potrivit Eurostat, rata anuala a inflatiei in tara noastra este de 3,8%, de trei ori mai ridicata fata de inflatia.

Finlanda, cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Cea mai fericita tara din lume este Finlanda, se arata in Raportul Mondial al Fericirii 2018, realiz.

Cifre devastatoare de la Eurostat: Romania, cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana

Romania a inregistrat in februarie cea mai ridicata rata anuala a inflatiei din Uniunea Europeana, d.

28 de imagini din cea mai izolata tara din lume. Cum isi traiesc viata nord-coreenii

In timp ce restul lumii vorbeste despre un summit istoric care ar putea avea loc in acest an, viata in Coreea de Nord,cea mai izolata tara din lume, continua.

Cutremurul cu cea mai mare magnitudine din acest an a fost resimtit si la Bucuresti

ACTUALIZARE 12:55 Cutremurul din Vrancea a fost revizuit la 4,4 pe Richter; este cel mai puternic seism din 2018 Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) a revizuit in scadere la 4,4 pe scara Richter magnitudinea cutremului inregistrat miercuri la pranz, la ora 12:24, in judetul Vrancea, zona seismica Vrancea. ----------- *ACTUALIZARE 12:47 Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) a anuntat ca pana in acest moment nu s-au inregistrat apeluri sau alte informatii privind posibile pagube si ca se fac in continuare verificari Un cutremur cu magnitudinea 4,7 s-a produs, astazi, la pranz, in zona seismica Vrancea, anunta Institutul National de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP).

Skoda a incheiat cea mai buna luna februarie din toata istoria sa. Octavia ramane preferata publicului

Constructorul ceh de automobile a livrat in luna februarie peste 90. 000 de masini catre clientii din intreaga lume, reprezentand un nou record istoric reusit de brand-ul din Mlada Boleslav. Cel mai bine vandut model ramane Octavia.

Cum arata cea mai inghesuita gradinita din Romania: 27 de copii indesati in 9 metri patrati. Avem 17 scaune, dar nu incap toti. Stau cu randul la masa

In Baranca, un catun sarac si uitat de lume din Botosani se afla probabil cea mai inghesuita scoala din Romania. in jur de 220 de elevi si copii de gradinita invata pe o suprafata de maxim 140 de metri patrati. Prescolarii sunt cei mai chinuiti. Fac activitati intr-un fel de debara si stau cu randul pe scaune.

Romania urca 5 locuri in clasamentul celor mai fericite tari, pana pe locul 52 / Cea mai fericita tara din lume - Finlanda

Romania a urcat cinci locuri in clasamentul celor mai fericite tari din lume, clasandu-se pe locul 52 dintr-un total de 156 tari, potrivit unui raport al ONU prezentat miercuri in Vatican.

Cutremurul cu cea mai mare magnitudine din acest an, a fost resimtit si la Bucuresti

ACTUALIZARE 12:47 Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) a anuntat ca pana in acest moment nu s-au inregistrat apeluri sau alte informatii privind posibile pagube si ca se fac in continuare verificari. Un cutremur cu magnitudinea 4,7 s-a produs, astazi, la pranz, in zona seismica Vrancea.

VIDEO Vacanta de turist strain la mare, in Romania lui 1970: Cea mai frumoasa amintire de familie din viata noastra

Pentru o familie de slavi din estul Europei, vacanta petrecuta pe litoralul romanesc in anul 1970 este cea mai frumoasa amintire din viata sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )