Libnet.ro
UNICEF

22:15

Romania urca 5 locuri in clasamentul celor mai fericite tari, pana pe locul 52 / Cea mai fericita tara din lume - Finlanda

Hotnews Hotnews,
 Romania urca 5 locuri in clasamentul celor mai fericite tari, pana pe locul 52 / Cea mai fericita tara din lume - Finlanda

Romania a urcat cinci locuri in clasamentul celor mai fericite tari din lume, clasandu-se pe locul 52 dintr-un total de 156 tari, potrivit unui raport al ONU prezentat miercuri in Vatican. continuă pe Hotnews

Topul celor mai fericite tari din lume, potrivit ONU: Norvegia a fost detronata. Ce loc ocupa Romania si Moldova

Norvegia nu mai este cea mai fericita tara din lume, fiind detronata in Raportul Mondial al Fericirii 2018, care prezinta un top alcatuit din 156 de state. Romania se numara printre primele 100.

Care sunt cei mai fericiti oameni din lume. Pe ce loc se plaseaza Romania

Romania a urcat cinci locuri in clasamentul celor mai fericite tari din lume, arata cel mai recent raport al Organizatiei Natiunilor Unite. Potrivit topului, cei mai fericiti din lume sunt finlandezii, urmati de norvegieni si de danezi.

Uber lanseaza un nou serviciu la noi in tara: Romania este una dintre cele mai importante tari din UE pentru Uber

Uber nu neglijeaza Romania si va lansa la noi in tara unul dintre cele mai populare servicii ale sale la nivel mondial.

Sinteza zilei. Posesorul celor mai teribile secrete ale sistemului vorbeste din nou

Omul care l-a aruncat in aer pe generalul Coldea rupe tacerea. Posesorul celor mai teribile secrete ale sistemului vorbeste din nou. in aceasta seara, de la 21. 00, Sebastian Ghita da lovitura vechilor.

TOPUL celor mai bune masini de oras in 2018 (FOTO)

Masinile de oras sunt din ce in ce mai cautate. Consuma putin, sunt bine echipate si usor de manevrat. Potrivit unui top al specialistilor, lista celor mai bune masini de oras din 2018.

Care este forma celor mai sexy buze, potrivit unei cercetari mondiale

Dintotdeauna se stie ca buzele pline si voluptoase sunt forma preferata a tuturor, insa un sondaj efectuat pe mai mult de 1. 000 de persoane din 35 de tari a aratat care este forma perfecta.

Statistica alarmanta! Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE

Romania are a doua cea mai mare rata a mortalitatii din UE, dupa Bulgaria. Un nou studiu Eurostat arata ca media deceselor din Romania este cu 48% peste cea europeana. in 2015, Romania a inregistrat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )