Libnet.ro
UNICEF

16:45

Adevaruri ascunse. Previziuni pentru Romania in anul 2020

Antena3 Antena3,
Adevaruri ascunse. Previziuni pentru Romania in anul 2020

Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri Ascunse despre lucruri bune si ce incercari vor fiin Romania in anul 2020. Romania in 2020 se afla la incheierea unui ciclu material de noua ani. Asa. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

Mirel Radoi a subliniat, sambata seara, dupa tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020, ca degeaba vorbim despre turneul final, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa trecem de playoff-ul pentru.

Adevaruri ascunse. Semne ca relatia ta e in pericol

Lidia Fecioru a explicat la Adevaruri Ascunse cand ar trebui sa ne ingrijoreze relatia de cuplu, ce fel de schimbari ale partenerului ne-ar putea afecta. iti vezi partenerul ca sta intr-un colt.

The Pussycat Dolls se reuneste! Unde le puteti vedea in anul 2020!

Inspirate probabil de succesul avut anul acesta de Spice Girls, fetele de la The Pussycat Dolls au hotarat ca si in cazul lor e vremea pentru o reuniune! Iata unde le puteti vedea in anul 2020! .

Bugetul Uniunii Europene pe anul 2020 a fost aprobat: 850 de milioane de euro mai mult pentru cercetarea in domeniul climatologic

Bugetul Uniunii Europene pe anul 2020 a fost aprobat, miercuri, in plenul Parlamentului de la Strasbourg, cu 543 voturi pentru, 136 impotriva si 23 de abtineri. Europarlamentari din grupul ECR.

Lilian Carp: Bugetul aprobat de Guvernul Chicu pentru anul 2020 este unul electoral

Bugetul pentru anul 2020, care a fost aprobat ieri de catre Guvern si urmeaza sa fie dezbatut in Parlament, este unul cu tenta electorala. De aceasta opinie este deputatul Lilian Carp. Potrivit lui, bugetul presupune un deficit bugetar foarte mare, dar nu se stie deocamdata cum va fi acoperit acesta, transmite IPN.

Bugetul Uniunii Europene pe anul 2020 a fost aprobat

Bugetul Uniunii Europene pe anul 2020 a fost aprobat, miercuri, in plenul Parlamentului de la Strasbourg, cu 543 voturi pentru, 136 impotriva si 23 de abtineri.

Vicepremierul Turcan a anuntat data la care va fi gata bugetul pe anul 2020

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat, vineri, ca Legea bugetului de stat pe anul 2020 va fi adoptata pana la data de 31 decembrie. Bugetul va fi finalizat pana la finalul anului. Votat in Parlament.

Vicepremierul Raluca Turcan, anunt important despre legea bugetului de stat pe anul 2020

Legea bugetului de stat pe anul 2020 va fi adoptata pana la data de 31 decembrie, a declarat, vineri, la Botosani, vicepremierul Raluca Turcan. Bugetul va fi finalizat pana la finalul anului. Votat in.

Ionut Stroe (MTS): Sper ca sportul sa beneficieze de un buget mai mare in anul 2020, dar este doar o apreciere personala

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, spera ca sportul sa beneficieze in anul 2020 de un buget mai mare decat cel aferent anului in curs, dar a precizat ca este doar o apreciere personala, potrivit Ag.

Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru Romania, dupa cutremurul din Albania. Ce se va intampla

Un cutremur de 6,3 grade pe scara Richter s-a petrecut marti, 26 noiembrie, in vestul Albaniei, la ora locala 03:54. Cel putin 23 de oameni au murit si alte cateva sute au fost raniti. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, presedinte onorific al INFP, pentru Romania, dupa cutremur? Ce se va intampla? Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )