Libnet.ro
UNICEF

16:15

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

B1 B1,
Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

Mirel Radoi a subliniat, sambata seara, dupa tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020, ca degeaba vorbim despre turneul final, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa trecem de playoff-ul pentru. continuă pe B1

Mirel Radoi, dupa tragerea la sorti: Emotiile sunt pentru martie, nu pentru grupa. Pana la urma cred ca este o grupa accesibila

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, sambata, dupa tragerea la sorti de la Romexpo, ca grupa in care ar putea juca Romania este una accesibila, insa in acest moment se gandeste doar la barajul din Liga Natiunilor.

Mirel Radoi despre posibila grupa a Romaniei la EURO 2020: Accesibila

Romania a avut doi selectioneri la tragerea la sorti a grupelor turneului final al EURO 2020, desi la ora evenimentului desfasurat la Romexpo tricolorii nu sunt siguri de prezenta la Campionatului European.

Prima reactie a avocatului familiei Melencu, dupa ce DIICOT a anuntat ca exista un complice. Acum am aflat!

Exista un barbat care ar fi fost in atentia anchetatorilor inca de la bun inceput. Prima reactie a avocatului familiei Melencu a adus prima rectie vizavi de noua informatie in cazul Caracal. Reactia avocatului familiei Melencu, dupa ce DIICOT a anuntat un complice Azi, 27 noiembrie, s-a descoperit faptul ca presupusul complice l-ar fi surprins .

Mirel Radoi, prima reactie dupa tragerea la sorti pentru Euro 2020: O grupa accesibila!

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, sambata, dupa tragerea la sorti de la Romexpo, ca grupa in care ar putea juca Romania este una accesibila.

Ce se intampla cu nationala de tineret dupa plecarea lui Mirel Radoi

Promovarea lui Mirel Radoi la prima reprezentativa a lasat descoperita nationala de tineret, echipa care a incheiat anul 2019 la cinci puncte de Danemarca in preliminariile pentru Campionatul European din 2021.

Mirel Radoi, selectioner Romania: Dica este optiunea numarul 1 pentru postul de secund

Mirel Radoi a declarat, joi, ca, desi inca nu s-a inteles cu Nicolae Dica, acesta ramane prima optiune pentru postul de antrenor secund al echipei nationale.

Mirel Radoi vrea sa naturalizeze doi fotbalisti pentru nationala: Pe cine a pus ochii noul selectioner

Mirel Radoi 38 de ani) a dezvaluit ca va face tot posibilul sa naturalizeze doi atacanti din Liga I pentru a-si intari lotul.

Nicolae Dica va fi secundul lui Mirel Radoi la nationala

Nicolae Dica 39 de ani) a anuntat, vineri, ca a acceptat propunerea lui Mirel Radoi de a deveni antrenorul secund al echipei nationale a Romaniei.

Telekom Sport: Mirel Radoi vrea sa aduca doi jucatori straini la nationala Romaniei: imi plac si o sa vorbesc la FRF

Mirel Radoi, noul selectioner al echipei nationale, a anuntat ca vrea sa naturalizeze doi atacanti straini, scrie Telekom Sport.

Gabriel Tamas, in atentia selectionerului Mirel Radoi

Mirel Radoi a trecut peste conflictul pe care l-a avut cu Gabriel Tamas, pe vremea cand actualul selectioner al echipei nationale era antrenor la FCSB, iar fundasul in varsta de 36 de ani era jucatorul lui.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )