Libnet.ro
UNICEF

11:45

Adevaruri mai mult decit incomode

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adevaruri mai mult decit incomode

Celui mai informat personaj public din Romania, Presedintele Romaniei, i-au trebuit sase ani de mandat pina sa emita singura propozitie din care reiese fara echivoc ca are totusi contact cu realitatile de adincime ale acestei tari: . continuă pe Ziarul Bursa

KASPERSKY: Craciunul nu se anuleaza, iar de Black Friday se cheltuieste mai mult

O noua cercetare Kaspersky a descoperit ca jumatate 52%) dintre europeni intentionau sa faca mai multe cumparaturi de Craciun cu ocazia reducerilor de sezon, printre care si cele de Black Friday. Mai mult, o treime dintre ei 34%) planuiesc sa le lase pe ultima suta de metri, in speranta de a obtine reduceri mai mari.

Cum a reusit Apple sa ofere performante mai mult decat decente pe cel mai mic iPhone 12

O vorba veche spune ca esentele tari se tin in sticlute mici. Apple s-a incapatanat sa arate ca e mult adevar in vorba asta cu noul iPhone 12 mini. Apple si-a prezentat in octombrie.

OPINII Oamenii comanda mai mult electrocasnice si echipamente IT si de birou, necesare lucrului de acasa

Evenimentul Black Friday din anul 2020 este marcat de pandemia care s-a dezvoltat de la inceputul anului si care face trecerea la un consumator mult mai pretentios, dornic sa priveasca achizitia online ca pe o investitie si nu ca pe o cheltuiala.

De ce sa tii cont daca vrei sa faci din gatit mai mult decat o necesitate

Daca in ultima perioada deja ai invatat pe de rost meniurile unor restaurante care livreaza mancare la domiciliu, e timpul sa faci o schimbare, mai ales daca esti oarecum tentat de ideea de a gati, dar nu ai reusit sa te mobilizezi pana in prezent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )