Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cum a reusit Apple sa ofere performante mai mult decat decente pe cel mai mic iPhone 12

Playtech Playtech,
Cum a reusit Apple sa ofere performante mai mult decat decente pe cel mai mic iPhone 12

O vorba veche spune ca esentele tari se tin in sticlute mici. Apple s-a incapatanat sa arate ca e mult adevar in vorba asta cu noul iPhone 12 mini. Apple si-a prezentat in octombrie. continuă pe Playtech

De ce sa tii cont daca vrei sa faci din gatit mai mult decat o necesitate

Daca in ultima perioada deja ai invatat pe de rost meniurile unor restaurante care livreaza mancare la domiciliu, e timpul sa faci o schimbare, mai ales daca esti oarecum tentat de ideea de a gati, dar nu ai reusit sa te mobilizezi pana in prezent.

Alerta privind produsele dezinfectante: Unele fac mai mult rau decat bine. Cum le puteti identifica

Producatorii romani de dezinfectanti trag un semnal de alarma in contextul cresterii semnificative a numarului cazurilor de coronavirus, atragand atentia ca pe piata exista prodfuse care fac mai mult rau decat bine.

A pus galbenus de ou pe par, a asteptat cateva minute si s-a spalat. Efectul e mai tare decat la salon

O doamna a pus galbenus de ou pe par, a asteptat cateva minute, dupa care s-a spalat. A avut o surpriza mai mare decat la salon. Ce s-a intamplat, vedeti in randurile de mai jos. Galbenusul de ou si efectele nestiute pentru podoaba capilara. Cum te scapa de matreata Se cunoaste faptul ca galbenusul de .

Virgil Popescu: Romgaz are o capacitate de finantare poate chiar mai mare decat a Petrom

Romgaz este suficient de solvabila pentru a achizitiona participatia detinuta de americanii de la Exxon in proiectul Neptun Deep din Marea Neagra, considera ministrul economiei, energiei si mediului de afaceri, Virgil Popescu. Acesta a spus miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Romgaz are o capacitate de finantare poate chiar mai mare decat a OMV Petrom. in opinia ministrului, Romgaz se poate implica in mai multe investitii si nu va renunta la unele dintre cele deja anuntate.

Nicusor Dan: Reteaua de transport principal a agentului termic din Capitala, de trei ori mai proasta decat acum 3 ani

Nicusor Dan a declarat, cu privire la sistemul de termoficare ca, reteaua principala de transport a agentului termic este de trei ori mai proasta decat in urma cu trei ani. Primarul general al Capitalei a adaugat ca tot ce putem sa facem in aceasta situatie pe care am primit-o este sa avem cel mai bun raspuns, adica interventia cea mai rapida care se poate, si o comunicare cat mai buna cu cetatenii.

Povestea reala care a inspirat Lolita e chiar mai socanta decat pelicula de succes

Romancierul Vladimir Nabokov a scris Lolita in anul 1955, iar sursa lui de inspiratie a fost povestea de viata a adolescentei Sally Horner, care se dovedeste a fi chiar mai dramatica decat au fost romanul si filmul.

Coronavirusul a aparut in Italia mai devreme decat se credea, arata un studiu

Noul coronavirus circula in Italia din septembrie 2019, arata un studiu al Institutului National al Cancerului INT) din Italia, cu sediul la Milano, care semnaleaza ca boala provocata de acest agent patogen s-ar fi putut raspandi in afara Chinei mai devreme decat s-a crezut anterior, au informat duminica agentiile Reuters si ANSA, potrivit Agerpres.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Numarul cetatenilor care voteaza in diaspora, de trei ori mai mare decat la primul tur al prezidentialelor

Numarul cetatenilor din Republica Moldova care au votat, astazi, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale la sectiile de votare din strainatate era, la ora 12. 00, de aproape trei ori mai mare decat in primul tur desfasurat in urma cu doua saptamani.

Cei mai mari ghetari din Groenlanda s-ar putea topi mai repede decat se astepta (studiu)

Cei mai mari trei ghetari din Groenlanda, care contin suficienta apa pentru a creste nivelul marii cu mai mult de un metru, s-ar putea topi mai repede decat cele mai alarmiste previziuni estimate, potrivit unui studiu publicat marti si citat de AFP.

Mai activi decat in primul tur: Peste 475 de mii de cetateni au votat pana la ora 11.00

Pana la ora 11. 00, la urnele de vot s-au prezentat peste 475 de mii de cetateni, ceea ce constituie 16,61% din numarul de alegatori inscrisi pe liste. Astazi alegatorii sunt mai activi in comparatie cu turul intai, cand la aceasta ora, votasera peste 319 mii de oameni, transmite IPN.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )