Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adeverintele medicale pentru elevii cu probleme de sanatate care nu pot merge fizic la cursuri sunt acceptate si in format electronic

Hotnews Hotnews,
 Adeverintele medicale pentru elevii cu probleme de sanatate care nu pot merge fizic la cursuri sunt acceptate si in format electronic

Adeverintele medicale eliberate pentru primul semestru elevilor cu probleme de sanatate care nu vor putea participa fizic la cursuri raman valabile si pot fi transmise si in format electronic, potrivit ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu. continuă pe Hotnews

MINISTERUL EDUCATIEI: Elevii cu contraindicatii medicale pentru prezenta fizica si cu vulnerabilitati vor invata online

Elevii cu contraindicatii medicale pentru prezenta fizica, cei care au vulnerabilitati si prezinta certificat medical, dar si elevii care au apartinatori in familie cu vulnerabilitati medicale, certificate ca atare, vor invata online, potrivit ministrului Educatiei, transmite Agerpres.

Cimpeanu: Adeverintele medicale de la inceputul anului ale elevilor cu vulnerabilitati raman valabile Ce spune ministrul despre profesorii carora le e frica sa se intoarca la clasa

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat miercuri ca adeverintele medicale primite de elevii cu vulnerabilitati la inceputul anului, in baza carora vor putea sa continue invatarea online, vor fi valabile si pentru inceputul semestrului al doilea, din 8 februarie.

Sorin Cimpeanu: Adeverintele medicale vor fi luate in considerare si in format electronic. Daca un elev care prezinta simptome nu vine la scoala, nu se pun absente (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, joi, ca adeverintele medicale ale elevilor vor fi luate in considerare, de la 8 februarie, si in format electronic. Totodata, acesta a mentionat ca nu se vor.

Ultima ora! Ce se schimba la scenariul verde si ce anunta ministrul Educatiei despre adeverintele medicale

De la o zi la alta se schimba lucrurile cu privire la inceputul de semestru doi din acest an scolar. intr-un comunicat dat astazi de Sorin Cimpeanu, se anunta modificari cu privire la un nou scenariu verde. Aceste modificari fac referire la incidenta ratei de infectare la nivel national, judetean si local. Un nou scenariu .

George Simion, umilinta totala pentru Traian Basescu: Cel care baga intrigi in AUR este acest turnator la Securitate

Tensiune mare pe scena politica, dupa ce George Simion, liderul partidului AUR i-a raspuns fostului presedinte, Traian Basescu, la un atac mai vechi in care ii trimitea pe acesta si pe Diana Sosoaca in galeriile de fotbal. Fara a avea prea multe retineri, George Simion l-a jignit in termeni duri, numindu-l turnator la Securitate, dar .

Bianca Dragusanu, surpriza de zile mari pentru Gabi Badalau. Gestul care l-a lasat fara cuvinte pe afacerist

Se anunta nunta dupa divortdupa divortul ambilor protagonisti, caci parca trecutul li se oglindeste, iar viitorul se preconizeaza a fi la fel. Pana acolo, curg declaratiile de dragoste. Surprinzator, chiar din partea Biancai Dragusanu, care, desi intransigenta, este o pasionala, prin urmare se lasa cand si cand prada fluturilor din stomac, mai ales ca relatia .

Radu Valcan, reactie uimitoare cand a aflat ca Adela e insarcinata pentru a treia oara. Nu pot sa cred. O sa avem patru copii

Care a fost reactia lui Radu Valcan atunci cand a auzit ca Adela e insarcinata si va aduce al treilea baietel pe lume? Ce a spus viitorul tata care spera cu toata inima ca cel de-al treilea copil sa fie fetita? Radu Valcan, reactie uimitoare cand a aflat sexul celui de-al treilea copil Radu Valcan .

PSD cere demisia ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Alfred Simonis: Pentru modul sfidator in care s-a comportat si pentru felul in care trateaza aceasta situatie, fara niciun fel de regret si empatie (VIDEO)

Alfred Simonis, liderul deputatilor PSD, a declarat luni ca social-democratii cer demisia lui Vlad Voiculescu din functia de ministru al Sanatatii pentru modul sfidator in care s-a comportat politicianul.

Ludovic Orban, despre controalele facute de guvernul sau la ATI: Trebuie sa fie baza pentru sustinerea tuturor lucrarilor care sunt necesare pentru a imbunatati toate instalatiile (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a vorbit, luni, despre controalele facute de guvernul sau in sectiile de terapie intensiva din tara, sustinand ca raportul trebuie sa fie baza pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )