Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sorin Cimpeanu: Adeverintele medicale vor fi luate in considerare si in format electronic. Daca un elev care prezinta simptome nu vine la scoala, nu se pun absente (VIDEO)

B1 B1,
Sorin Cimpeanu: Adeverintele medicale vor fi luate in considerare si in format electronic. Daca un elev care prezinta simptome nu vine la scoala, nu se pun absente (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat, joi, ca adeverintele medicale ale elevilor vor fi luate in considerare, de la 8 februarie, si in format electronic. Totodata, acesta a mentionat ca nu se vor. continuă pe B1

Cimpeanu: Adeverintele medicale de la inceputul anului ale elevilor cu vulnerabilitati raman valabile Ce spune ministrul despre profesorii carora le e frica sa se intoarca la clasa

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a anuntat miercuri ca adeverintele medicale primite de elevii cu vulnerabilitati la inceputul anului, in baza carora vor putea sa continue invatarea online, vor fi valabile si pentru inceputul semestrului al doilea, din 8 februarie.

SORIN CIMPEANU: Daca elevul prezinta simptome si nu vine la scoala nu se pun absente

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat ca adeverintele medicale ale elevilor vor fi luate in considerare si in format electronic si a cerut ca acestia si parintii lor sa nu fie trimisi dupa alte documente medicale, fiind valabile cele emise pentru primul semestru.

SORIN CIMPEANU: Profesorii si elevii vor purta permanent masti de protectie in scoala

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a precizat astazi ca elevii si profesorii vor purta masca de protectie permanent in scoala, afirmatie facuta in contextul in care din 8 februarie, cand incepe semestrul al II-lea, majoritatea elevilor vor participa fizic la cursuri, transmite Agerpres.

Adeverintele medicale pentru elevii cu probleme de sanatate care nu pot merge fizic la cursuri sunt acceptate si in format electronic

Adeverintele medicale eliberate pentru primul semestru elevilor cu probleme de sanatate care nu vor putea participa fizic la cursuri raman valabile si pot fi transmise si in format electronic, potrivit ministrului Educatiei, Sorin Cimpeanu.

Ultima ora! Ce se schimba la scenariul verde si ce anunta ministrul Educatiei despre adeverintele medicale

De la o zi la alta se schimba lucrurile cu privire la inceputul de semestru doi din acest an scolar. intr-un comunicat dat astazi de Sorin Cimpeanu, se anunta modificari cu privire la un nou scenariu verde. Aceste modificari fac referire la incidenta ratei de infectare la nivel national, judetean si local. Un nou scenariu .

CIMPEANU: Elevii cu vulnerabilitati medicale vor invata in continuare online

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat luni ca elevii care au vulnerabilitati medicale sau au simptomatologie respiratorie vor face in continuare lectii online, in cazul in care autoritatile vor decide deschiderea unitatilor de invatamant din data de 8 .

SORIN CIMPEANU: Daca sunt banci de doi elevi, vor sta doi elevi in banca

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a afirmat astazi ca regulile de distantare vor fi adaptate la specificul si realitatile scolii romanesti si daca sunt banci de doi elevi intr-o clasa, vor sta doi elevi in banca, conform Agerpres.

Sorin Cimpeanu: Elevii vor sta cate doi in banca. Toata lumea va purta permanent masca de protectie

Sorin Cimpeanu a dat noi explicatii in legatura cu reintoarcerea elevilor in banci incepand cu 8 februarie. Potrivit declaratiilor oferite la Antena3, elevii vor sta cate doi in banca si vor purta masca.

Sorin Cimpeanu: Programa de BAC si cea pentru Evaluarea Nationala vor fi puternic adaptate la realitatile acestui an

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a anuntat ca programa pentru Bacalaureat si cea pentru Evaluarea Nationala vor fi puternic adaptate la realitatile anului in curs, adica la schimbarile generate in.

Sorin Cimpeanu: E obligatoriu ca elevii sa poarte masti in scoli Despre disponibilitatea profesorilor de a se vaccina: Gradul de conformare e de peste 50% in preuniversitar si 77% in universitar

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a declarat marti, pentru B1 TV, ca toti elevii vor trebui sa poarte masti cand revin la scoala, iar cei care nu au vor primi de la unitatea de invatamant. Ministrul a .

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )