Libnet.ro
UNICEF

18:15

Adidas isi inchide fabricile robotizate din Germania si SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Adidas isi inchide fabricile robotizate din Germania si SUA

Fabricantul german de echipament sportiv Adidas AG intentioneaza sa inchida fabricile sale robotizate din Germania si SUA, lansate ca sa aduca productia mai aproape de clienti, conform Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Adidas va inchide fabricile super-automatizate din Germania si SUA si va muta o parte dintre roboti in Asia

Producatorul de echipament sportiv Adidas va inchide doua fabrici puternic robotizate din Germania si SUA si o parte dintre tehnologii vor ajunge in Asia. Fabricile au fost deschise in ideea de a produce aproape de locurile cu cerere mare, dar s-au dovedit a fi costisitor de gestionat, scrie Reuters. Valoarea de piata a companiei este de 54 miliarde dolari si actiunile au variat in ultimul an intre 178 si 297 dolari.

Cum vrea OLX sa-ti vanda masini SH din Germania care sa nu fie teapa

Masini second hand din Germania exista deja pe OLX. Doar ca acum vine partea mai buna: compania vrea sa le faca ceva mai de incredere. Astfel, a facut o achizitie importanta, care se va.

Coalitia de guvernare din Germania s-a pus de acord in ce priveste pensia de baza, care se va acorda incepand cu 2021

Dupa luni intregi de dezbateri si negocieri, coalitia de guvernare din Germania a ajuns ieri la o intelegere privind pensia de baza. Obiectivul acesteia este: oricine a lucrat, trebuie sa aiba mai mult la batranete, decat venitul minim garantat. Ea va fi introdusa la 1 ianuarie 2021 si se aplica persoanelor deja pensionate, ca si viitoarelor pensionari.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte (FOTO)

Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte si muti de uimire, dar si de admiratie.

Paradox: in era tehnologiei, o companie isi inchide doua fabrici robotizate

In plin avant de tehnologizare, cand banci, fabrici si companii din diferite domenii de activitate isi inlocuiesc angajatii cu roboti, considerati ca pot avea o productivitate mult mai mare si un cost cu ora de munca aproape inexistent exceptand, desigur, cheltuielile cu intretinerea lor), una dintre cele mai cunoscute companii alege sa inchida tocmai fabricile in care foloseste roboti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )