Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cum vrea OLX sa-ti vanda masini SH din Germania care sa nu fie teapa

Playtech Playtech,
Cum vrea OLX sa-ti vanda masini SH din Germania care sa nu fie teapa

Masini second hand din Germania exista deja pe OLX. Doar ca acum vine partea mai buna: compania vrea sa le faca ceva mai de incredere. Astfel, a facut o achizitie importanta, care se va. continuă pe Playtech

Adidas va inchide fabricile super-automatizate din Germania si SUA si va muta o parte dintre roboti in Asia

Producatorul de echipament sportiv Adidas va inchide doua fabrici puternic robotizate din Germania si SUA si o parte dintre tehnologii vor ajunge in Asia. Fabricile au fost deschise in ideea de a produce aproape de locurile cu cerere mare, dar s-au dovedit a fi costisitor de gestionat, scrie Reuters. Valoarea de piata a companiei este de 54 miliarde dolari si actiunile au variat in ultimul an intre 178 si 297 dolari.

Coalitia de guvernare din Germania s-a pus de acord in ce priveste pensia de baza, care se va acorda incepand cu 2021

Dupa luni intregi de dezbateri si negocieri, coalitia de guvernare din Germania a ajuns ieri la o intelegere privind pensia de baza. Obiectivul acesteia este: oricine a lucrat, trebuie sa aiba mai mult la batranete, decat venitul minim garantat. Ea va fi introdusa la 1 ianuarie 2021 si se aplica persoanelor deja pensionate, ca si viitoarelor pensionari.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte (FOTO)

Aparitie inedita intr-o sectie de vot din Germania. Toti cei prezenti au ramas fara cuvinte si muti de uimire, dar si de admiratie.

MAE: O sectie de votare din Germania nu a putut fi deschisa

O sectie de votare din Germania nu a putut fi deschisa in prima zi a scrutinului prezidential in diaspora, informeaza Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Masini second hand din Germania, mai sigure - noua afacere preluata de OLX

Grupul OLX, care detine site-ul de vanzari cu acelasi nume ce opereaza si in Romania, a anuntat, luni, ca preia, pentru o suma imensa, un startup online german, care realizeaza o afacere foarte utila pe piata auto: cumpara masini second hand, le verifica si le revinde la licitatie catre dealeri inscrisi in reteaua sa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )