Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adina Anghelescu, despre implicarea FBI in cazul Luizei Melencu. Motivul real pentru care Monica Melencu trebuie sa dea noi probe ADN

Antena3 Antena3,
Adina Anghelescu, despre implicarea FBI in cazul Luizei Melencu. Motivul real pentru care Monica Melencu trebuie sa dea noi probe ADN

Adina Anghelescu a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, despre implicarea FBI in cazul Luizei Melencu. Nu suntem noi inalt de avansati in aparatura si o astfel de aparatura se gaseste numai in cate. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul Luizei Melencu. Ce s-a descoperit la testele ADN

Rasturnare de situatie in cazul Luizei Melencu, fata de 18 anidisparuta in luna aprilie. Se cere o noua expertiza. A aparut o neclaritate la testele ADN, declara Adina Anghelescu, jurnalist de.

Cazul Caracal. FBI, solicitat sa stabileasca profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca DIICOT cere sprijinul FBI si pentru analizele genetice in cazul Luizei Melencu

Procurorii DIICOT au cerut sprijinul autoritatilor judiciare din Statele Unite, mai exact al FBI, pentru realizarea expertizei genetice in cazul Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie. De asemenea, autoritatile romane cer sprijinul FBI pentru stabilirea profilului psihologic al lui Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a sustinut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si le-a incinerat trupurile. Cum stabilesc specialistii FBI profilul psihologic al criminalilor in serieSeful DIICOT: Nu este vorba despre lipsa de incredere Am cerut o a doua opinie privind sinceritatea inculpatului.

DIICOT cere ajutorul FBI pentru efectuarea expertizei ADN in cazul Luizei Melencu

DIICOT a solicitat ajutorul Biroului Federal de Investigatii FBI) pentru efectuarea unei expertize genetice prin care sa se stabileasca profilul genetic ADN) in cazul Luizei Melencu, dar si pentru a stabili profilul psihologiccomportamental al lui Gheorghe Dinca, suspectul crimelor de la Caracal.

Ancheta in cazul Luizei Melencu din Caracal: mama victimei, procurorii si legistii se suspecteaza reciproc

In timp ce parintii Luizei Melencu, tinera de 18 ani din Caracal, considerata cea de-a doua victima a lui Gheorghe Dinca, refuza sa mai colaboreze cu procurorii, acestia la randul lor au anuntat ca nu vor sa mai lucreze in acest caz cu medicii de la Institutul de Medicina Legala.

DIICOT cere ajutorul FBI pentru efectuarea expertizei ADN in cazul Luizei Melencu

DIICOT a solicitat ajutorul Biroului Federal de Investigatii FBI) pentru efectuarea unei expertize .

DIICOT: Pentru ca INML nu a putut determina ADN-ul in cazul Luizei, luam in calcul sa apelam la alte institutii, inclusiv internationale, pentru noua expertiza genetica

Procurorii iau in calcul sa apeleze la Institutul National de Criminalistica sau la o institutie din strainatate pentru a realiza noua expertiza genetica in cazul Luizei Melencu, in conditiile in care Institutul National de Medicina Legala INML) nu a putut identifica niciun profil ADN de pe oasele gasite in padure, despre care Gheorghe Dinca a afirmat ca ar apartine tinerei de 18 ani care a disparut in luna aprilie, a declarat pentru HotNews. ro purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime.

Procurorul-sef explica de ce DIICOT a solicitat implicarea FBI in ancheta: Nu este vorba de o lipsa de incredere Despre aducerea unui alt profiler: Este vorba despre o a doua opinie (VIDEO)

Procurorul-sef Felix Banila a explicat, miercuri, ca DIICOT a solicitat sprijinul FBI pentru a stabili profilul genetical Luizei Melencu, pentru ca Institutul National de Medicina Legala Mina.

DIICOT solicita ajutorul FBI in cazul Caracal. Ce le cer procurorii romani americanilor

Procurorii DIICOT au solicitat autoritatilor din Statele Unite ale Americii sprijinul FBI in ceea ce priveste efectuarea analizelor ADN in cazul Luizei Melencu. Asta dupa ce cu o zi inainte anuntau ca vor renunta la serviciile specialistilor din cadrul Institutului de Medicina Legala INML) in privinta analizei ADN-ului Luizei si vor fi cautate alte institutii, inclusiv unele din strainatate, pentru efectuarea noilor expertize.

DIICOT cere ajutorul FBI pentru a stabili profilul genetic al Luizei Melencu. Mama fetei, citata pentru prelevarea probelor biologice, pe care o refuzase initial

DIICOT cere asistenta din partea FBI pentru a stabili profilul genetic al Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in tragedia din Caracal, in contextul in care analiza solicitata nu poate fi efectuata in.

Cazul Caracal se complica si mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: Traieste!

Cazul Caracal este departe de a se fi terminat, ba chiar se complica mai mult de la o zi la alta. Bunicul Luizei Melencu, prima victima, aduce acuze la adresa DIICOT. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT in data de 18 septembrie, DIICOT informa ca oasele descoperite in zona de liziera de pe terenul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )