Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cazul Caracal se complica si mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: Traieste!

Playtech Playtech,
Cazul Caracal se complica si mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: Traieste!

Cazul Caracal este departe de a se fi terminat, ba chiar se complica mai mult de la o zi la alta. Bunicul Luizei Melencu, prima victima, aduce acuze la adresa DIICOT. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT in data de 18 septembrie, DIICOT informa ca oasele descoperite in zona de liziera de pe terenul . continuă pe Playtech

Ancheta in cazul Luizei Melencu din Caracal: mama victimei, procurorii si legistii se suspecteaza reciproc

In timp ce parintii Luizei Melencu, tinera de 18 ani din Caracal, considerata cea de-a doua victima a lui Gheorghe Dinca, refuza sa mai colaboreze cu procurorii, acestia la randul lor au anuntat ca nu vor sa mai lucreze in acest caz cu medicii de la Institutul de Medicina Legala.

Cazul Caracal, un nou scandal. DIICOT merge cu mandat la familia Luizei Melencu

DIICOT merge cu mandat la familia Luizei Melencu pentru a preleva mai multe probe ADN. Procurorii vor sa puna cap la cap toate indiciile pe care le au. Administrarea acestor probe este indispensabila.

Cazul Caracal. Procurorii merg cu mandat pentru a preleva probe ADN de la mama Luizei. Initial, femeia a refuzat procedura

Anchetatorii care instrumenteaza cazul Caracal au mers luni acasa la mama Luizei Melencu pentru prelevarea de probe biologice pentru o noua expertiza genetica, insa femeia a refuzat procedura, dupa ce s-a consultat cu avocatul. in aceste conditii, procurorii au obtinut mandat de la Tribunalul Bucuresti, iar marti vor merge din nou la locuinta Monicai Melencu, pentru a preleva probele.

Procurorii DIICOT, mandat pe numele mamei Luizei. Ce se intampla in cazul Caracal

Procurorii DIICOT au mers acasa la mama Luizei Melencu pentru a preleva probe ADN, dupa ce femeia s-a sfatuit cu avocatul si a refuzat procedura. Anchetatorii au obtinut un mandat de la Tribunalul Bucuresti si sustin ca prelevarea probelor este necesara pentru a afla adevarul in cazul de la Caracal si pentru a efectua o .

Mama Luizei Melencu acuza musamalizare in cazul lui Gheorghe Dinca: Pot sa ma aresteze, nu dau probe ADN

Un nou scandal a izbucnit in cazul Caracal. Procurorii au luat mandat si vor sa obtina cu forta ADN de la mama Luizei Melencu, dupa ce Monica Melencu a refuzat luni searasa dea de buna voie probe.

Cazul Caracal. Mama Luizei: Nu voi da noi probe biologice nici cu mandat Noi acuzatii aduse anchetatorilor

Mama Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie, pe care Gheorghe Dinca a sustinut ca a ucis-o, spune ca nu va permite, chiar daca procurorii au obtinut mandat, sa ii fie recoltate probe biologice pentru o noua expertiza genetica. Femeia sustine ca anchetatorii ar vrea sa planteze noile probe in oasele gasite la marginea padurii, pentru a declara inchis cazul Luizei.

Mama Luizei Melencu a refuzat sa accepte prelevarea de probe biologice: Politistii au obtinut in cele din urma un mandat judecatoresc

Mama Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in seria rapirilor din Caracal, n-a vrut sa accepte prelevarea de probe biologice dispusa de procurorii DIICOT, dar chiar si asa politistii din cadrul BCCO.

Rasturnare de situatie in cazul Luizei Melencu. Ce s-a descoperit la testele ADN

Rasturnare de situatie in cazul Luizei Melencu, fata de 18 anidisparuta in luna aprilie. Se cere o noua expertiza. A aparut o neclaritate la testele ADN, declara Adina Anghelescu, jurnalist de.

Avocatul Tonel Pop, despre decizia DIICOT de a preleva noi probe de la familia Luizei Melencu: Este o chestiune aberanta

Parintii Luizei Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie, ar putea sa fie obligati sa le permita procurorilor DIICOT prelevarea unor noi probe ADN. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a subliniat ca.

DIICOT a obtinut autorizare pentru a preleva probe biologice de la mama Luizei Melencu

Procurorii DIICOT vor preleva probe biologice de la mama Luizei Melencu, pentru efectuarea unei noi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )