Libnet.ro
UNICEF

14:45

Adina Anghelescu, detalii exclusive despre starea actorului Bogdan Stanoevici: Este cooperant

Antena3 Antena3,
Adina Anghelescu, detalii exclusive despre starea actorului Bogdan Stanoevici: Este cooperant

Jurnalistul Antena 3, Adina Anghelescu a oferit date de ultima ora despre starea de sanatate a actorului Bogdan Stanoevici. continuă pe Antena3

Adina Anghelescu, informatii exclusive despre dosarul Vlad Voiculescu, clasat in mod dubios

Adina Anghelescu a prezentat informatii in exclusivitate despre clasarea de catre DIICOT a dosarului in cazul ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Acesta a fost anchetat si audiat in secret de DIICOT pentru disparitia unor documente secrete de stat, clasificate strict secret si secret de serviciu, de la Ministerul Sanatatii.

Detalii nestiute despre Dan Capatos. Romanii au uitat cine este el, de fapt

Au aparut detalii nestiute despre Dan Capatos. Romanii au uitat cine este el, de fapt. Toate detaliile, in articolul de mai jos. Secretele din viata lui Dan Capatos. Cum a ajuns sa faca televiziune S-au aflat detalii nestiute despre Dan Capatos. Romanii nici nu stiul de fapt, cine este el cu adevarat. Dan Capatos modereaza de .

Fiica lui Gabriel Cotabita, noi dezvaluiri despre starea de sanatate a artistului: Necesita sa fie monitorizat, avand si alte probleme de sanatate

Aela Cotabita a facut miercuri seara dezvaluiri despre cosmarul pe care il traieste intreaga familie de cand tatal ei s-a infectat cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Tanara a marturisit ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )