Libnet.ro
UNICEF

07:15

Adina Anghelescu, informatii exclusive despre dosarul Vlad Voiculescu, clasat in mod dubios

Antena3 Antena3,
Adina Anghelescu, informatii exclusive despre dosarul Vlad Voiculescu, clasat in mod dubios

Adina Anghelescu a prezentat informatii in exclusivitate despre clasarea de catre DIICOT a dosarului in cazul ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Acesta a fost anchetat si audiat in secret de DIICOT pentru disparitia unor documente secrete de stat, clasificate strict secret si secret de serviciu, de la Ministerul Sanatatii. continuă pe Antena3

Adina Anghelescu, detalii exclusive despre starea actorului Bogdan Stanoevici: Este cooperant

Jurnalistul Antena 3, Adina Anghelescu a oferit date de ultima ora despre starea de sanatate a actorului Bogdan Stanoevici.

Informatii suplimentare despre campania de vaccinare anti-COVID, cerute de Avocatul Poporului. Ministrul Sanatatii, directorul STS si medicul Valeriu Gheorghita, destinatarii solicitarii

Avocatul Poporului a cerut informatii suplimentare despre campania de vaccinare anti-COVID de la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, directorul STS, Ionel Sorin Balan si de la presedintele Comitetului de.

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare despre campania de vaccinare

Avocatul Poporului cere, miercuri, informatii suplimentare despre campania de vaccinare de la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, directorul STS, Ionel Sorin Balan, si de la presedintele Comitetului de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita. Una dintre intrebari vizeaza procedura de acordare a primului ajutor de catre medicii de familie, in cazul aparitiei unor reactii alergice severe dupa administrarea vaccinului, transmite News. ro.

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare despre campania de vaccinare

Avocatul Poporului a cerut, miercuri, informatii suplimentare despre campania de vaccinare de la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, directorul STS, Ionel Sorin Balan, si de la presedintele Comitetului de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita. Una dintre intrebari vizeaza procedura de acordare a primului ajutor de catre medicii de familie, in cazul aparitiei unor reactii alergice severe dupa administrarea vaccinului.

Vaccinarea COVID-19 pe intelesul tuturor - O parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania explica totul despre vaccin Vlad Voiculescu: Razboiul il vom castiga doar prin vaccinare

Ce stim in acest moment despre vaccinarea impotriva COVID-19? Ce dovezi stiintifice exista? Colegiul Medicilor va invita sa luati parte la un demers de informare in premiera, organizat in parteneriat cu Universitatile de Medicina si Farmacie. Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita si o parte dintre cei mai cunoscuti medici din Romania raspund la cele mai mari curiozitati despre vaccin, de la profilul beneficiu-siguranta pana la criteriile de prioritizare a vaccinarii si dezinformarea din mediul online pe subiectul vaccinarii anti COVID-19.

Vlad Voiculescu: Pana la inceputul lunii aprilie, 1.3 milioane de romani vor fi vaccinati anti-COVID

Potrivit ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, aproximativ 1,3 milioane de romani vor fi deja vaccinati la inceputul lunii aprilie. Vlad Voiculescu: 1. 3 milioane de romani vaccinati anti-COVID la.

VLAD VOICULESCU: Razboiul il vom castiga doar prin vaccinare

Vaccinarea impotriva COVID-19 este sigura, eficienta si singura sansa pentru a reveni la normalitate, a declarat, vineri, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, in cadrul unei eveniment organizat online de Colegiul Medicilor Romania, relateaza Agerpres.

Haos la Ministerul Sanatatii, condus de Vlad Voiculescu. O eroare a bulversat spitalele in plina campanie de vaccinare anti-COVID-19 (VIDEO)

Este haos la Ministerul Sanatatii. Vlad Voiculescu a somat spitalele sa incheie chiar astazi prima etapa a vaccinarii si i-a dat peste cap pe angajati. Conform solicitarii ministrului Voiculescu, DSP-urile ar.

Prima reactie a lui Vlad Voiculescu in cazul managerului spitalului din Gaesti: Fake news bazat pe declaratiile lui bombastice. A declarat altceva, dar a vaccinat doar medici, conform cu strategia de vaccinare

HotNews. ro a reusit sa obtina prima reactie a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, in scandalul momentului - cazul managerului Spitalului din Gaesti, dr. Laurentiu Belusica, care declarase ieri ca oricine doreste acest lucru poate fi vaccinat impotriva COVID-19 cu dozele de vaccin ramase nefolosite la spital. Vlad Voiculescu a explicat insa astazi, pentru HotNews. ro, ca managerul spitalului din Gaesti a declarat asta, dar a facut altceva, a facut ceea ce trebuia. Nu a chemat oameni de pe strada la vaccinare, ci tot personal medical, din categoria inscrisa in etapa I de vaccinare. Este un fake news bazat pe declaratiile lui bombastice. Declaratiile lui nu au nicio legatura cu faptele lui, care sunt conforme.

Vlad Voiculescu: Nu sunt multumit nici de DSP-uri, nici de felul in care arata Ministerul Sanatatii in momentul acesta

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat, vineri seara, ca nu este multumit de directiile de sanatate publica DSP), dar nici de felul in care arata Ministerul Sanatatii, considerand ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )