Libnet.ro
UNICEF

12:15

Adina Valean da testul declaratiei de avere pe 12 noiembrie, in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Adina Valean da testul declaratiei de avere pe 12 noiembrie, in Parlamentul European

Adina Valean da testul declaratiei de avere pe 12 noiembrie, in Parlamentul European. Comisia pentru afaceri juridice a Parlamentului European JURI), care este abilitata sa verifice eventualele conflicte de interese in cazul comisarilor europeni desemnati, se va reuni la 12 noiembrie pentru a analiza declaratiile de avere ale candidatilor francez, ungar si roman, informeaza EUobserver. continuă pe Antena3

Adina Valean, comisarul desemnat de Romania, va fi audiata in 14 noiembrie, in Comisia Transporturilor din Parlamentul European Toate detaliile despre interviuri, evaluare si votul din plen

Adina Valean, propusa de Guvernul Orban pentru a prelua portofoliul de comisar european al Transporturilor, va fi audiata, in 14 noiembrie, in comisiile de specialitate ale Parlamentului European, dupa cum arata.

Adina Valean, propunerea guvernului Orban de comisar european va fi audiata joi, in Parlamentul European

Propunerea guvernului Orban pentru comisar european, Adina Valean, urmeaza sa fie audiata de Comisia pentru Transporturi a Parlamentului European joi, 14 noiembrie, intre orele 13. 00 si 16.

Mircea Badea, atac direct la Adina Valean. Ce spunea despre sotia lui Crin Antonescu: Europarlamentar asociat cu sotul casnic

Mircea Badea, atac direct la Adina Valean, noul comisar european al Romaniei, ales miercuri. Ce spunea despre sotia lui Crin Antonescu? Mircea Badea, atac la adresa Adinei Valean Adina Valean51 de ani), europarlamentar PNL, a fost acceptata, miercuri dupa-amiaza, 6 noiembrie, de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Potrivit legislatiei nationale, propunerea .

Adina Valean, luata de bani marunti de comisia JURI

Comisia pentru afaceri juridice a Parlamentului European JURI), va verifica, pe 12 noiembrie, event.

Adina Valean, propusa comisar european, ar putea fi audiata luni in Parlament, anunta Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca Adina Valean, propunerea de comisar european, sa fie audiata, luni, in Parlamentul Romaniei, inainte ca aceasta sa se prezinte in fata comisiei de specialitate din Legislativul European.

Cine este noul comisar european al Romaniei. Adina Valean este sotia lui Crin Antonescu si are o influenta aparte la Bruxelles

Cine este Adina Valean, noul comisar european al Romaniei, acceptat de Ursula von der Leyen? Europarlamentarul PNL este sotia lui Crin Antonescu, fostul presedinte interimar al tarii, si are o influenta aparte la Bruxelles. Cine este Adina Valean, noul comisar european al Romaniei? Adina Valean 51 de ani),europarlamentar PNL si sotia lui Crin Antonescu, a .

Europarlamentarul Adina Valean, acceptata de catre presedintele Comisiei Europene pentru functia de comisar european Cine este Adina Valean - UPDATE

Europarlamentarul Adina Valean a fost acceptata de catre presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pentru functia de comisar european pentru Transporturi, au anuntat reprezentantii CE. Acestia precizeaza ca cei doi candidati propusi de Guvernul Orban - Adina Valean si Siegfried Muresan - au avut astazi interviuri cu presedintele ales al CE.

Viorica Dancila, exercitiu de fair play: Adina Valean va fi un comisar european bun

Presedintele PSD, Viorica Dancila, s-a declarat multumita de varianta Adina Valean pentru postul de comisar european din partea Romaniei. O apreciez pe Adina Valean, am fost colege, este un.

Adina Valean, propunerea Romaniei de comisar european, a votat pentru prezidentiale de la Bruxelles

Adina Valean, propunerea guvernului Orban pentru functia de comisar european, a votat vineri la alegerile prezidentiale 2019 de la Bruxelles, afirmand ca votez pentru o Romanie puternica atat in Europa cat si in plan international.

Viorica Dancila: Sunt convinsa ca Adina Valean va fi un comisar bun

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, a declarat, joi seara, ca este convinsa ca Adina Valean va fi un comisar bun, mentionand, totodata, ca nu le va da voie europarlamentarilor PSD sa critice candidatul Romaniei, pentru ca, a spus aceasta, imaginea tarii este mai importanta decat lupta politica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )