Libnet.ro
UNICEF

20:15

ADIO! NU MAI VINE IARNA in acest AN! ANM a facut ANUNTUL care iI SOCHEAZA pe ROMANI

B1 B1,
ADIO! NU MAI VINE IARNA in acest AN! ANM a facut ANUNTUL care iI SOCHEAZA pe ROMANI

Mai vine iarna grea sau nu mai vine?! Iata anuntul facut de meteorologi. De obicei, luna ianuarie este caracterizata de cele mai scazute valori minime ale temperaturii ca urmare a persistentei maselor de aer. continuă pe B1

Vine URGIA peste ROMANIA! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! Avem DETALII

Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza pentru aceasta iarna. LACRIMI iN MUZICA ROMANEASCA! ADIO, HORIA MOCULESCU! S-A iNTAMPLAT iN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE Potrivit.

Cand vine iarna? Anuntul de ultima ora al meteorologilor(VIDEO)

Desi ianuarie ar trebui sa fie cea mai geroasa luna a anului, dupa cum o spune si numele sau popular, prima luna a lui 2020 pare mai degraba una de primavara. in loc de ger, avem temperaturi chiar si de 15.

PENTRU ACEST AN Brokerii nu mizeaza pe dividende suplimentare de la companiile de stat

Dragos Mesaros, Goldring: Daca statul va reusi sa vanda licentele 5G si sa listeze Hidroelectrica, atunci este posibil sa nu fie nevoit sa ceara distribuiri suplimentare Nu exista premise clare care sa indice ca statul va cere in acest an dividende suplimentare de la companiille pe care le controleaza, sunt de parere brokerii activi in piata noastra de capital, in conditiile in care, in 2019 executivul nu a mai solicitat distribuiri suplimentare de la societati, pe final de an.

Fermierii ar putea primi in acest an 411 milioane lei prin schema de ajutor de stat

Fermierii ar putea primi in acest an 411 milioane lei, in urma instituirii unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura, potrivit unui proiect de Hotarare publicat in dezbatere pe site-ul Ministerului Agriculturii, informeaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )