Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cand vine iarna? Anuntul de ultima ora al meteorologilor(VIDEO)

B1 B1,
Cand vine iarna? Anuntul de ultima ora al meteorologilor(VIDEO)

Desi ianuarie ar trebui sa fie cea mai geroasa luna a anului, dupa cum o spune si numele sau popular, prima luna a lui 2020 pare mai degraba una de primavara. in loc de ger, avem temperaturi chiar si de 15. continuă pe B1

ADIO! NU MAI VINE IARNA in acest AN! ANM a facut ANUNTUL pe care iL ASTEPTAU TOTI ROMANII! (FOTO)

Mai vine iarna grea sau nu mai vine?! Iata anuntul facut de meteorologi. De obicei, luna ianuarie este caracterizata de cele mai scazute valori minime ale temperaturii ca urmare a persistentei maselor de aer.

Prognoza meteo ANM, revizuita. Nu mai vine iarna, anul acesta. Ninsorile atat de asteptate sunt tot mai departe

In ultimii ani, datorita noului mediu climatologic, iernile ori sunt foarte scurte, ori foarte lungi. Au fost ani in care zapada s-a lasat asteptata, asa cum este cazul si acum. Prognoza meteo ANM, revizuita De obicei in aceasta perioada, peste tot, indiferent ca vorbim de munte sau de ses, zapada era stapana varfurilor de munte .

Probleme grave pentru soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Ministrul de Interne, declaratii de ultima ora

Sambata un sofer care se afla la volanul unui Logan rosu a fost surprins de doi martori impuscand fara mila un caine, pe o sosea din Maramures. Dupa ce incidentul a fost mediatizat, ministrul de Interne a reactionat imediat. Ce pedeapsa risca soferul care a impuscat un caine, pe o sosea din Maramures. Declaratia ministrului .

Anunt de ultima ora despre majorarea pensiilor. Ce plan are PNL, dupa avertizarile BNR

Vestea ca pensiile vor fi majorate de catre Guvernul PNL strarneste confuzie in randul romanilor care se apropie de aceasta etapa. Ionel Danca, seful Cancelariei premierului Orban a declarat ca actualul guvern va respectat decizia de majorare a pensiilor. Totul dupa ce joi ministrul de Finante anunta ca exista o categorie de persoane care ar .

Avertizare meteo de ultima ora. Ce anunt a facut acum ANM despre fenomenele periculoase care vor afecta Romania

Meteorologii au emis o avertizare de vreme rea si fenomene periculoase, mai ales pentru soferii aflati in trafic. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie au confirmat si ce zone din Romania vor fi afectate, in urmatoarele ore, in dupa-amiaza de joi. A fost anuntata vreme rea pentru multe regiuni de la noi, unde vor pica si .

Dezvaluire de ultima ora din ancheta tragediei aviatice din Iran. Avionul incerca sa se intoarca pe aeroport

Avionul Boeing 737-800 al companiei ucrainene International Airlines care s-a prabusit miercuri la Teheran a incercat sa se intoarca dupa ce s-a descoperit ca avea o problema, a transmis Organizatia Aviatiei Civile CAO) din Iran, care a mai precizat intr-un raport preliminar ca aeronava era in flacari cand se afla in aer.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )