Libnet.ro
UNICEF

21:00

ADIRU: Sectorul 4, un pol fierbinte in piata imobiliara din Capitala cu 72 de proiecte rezidentiale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ADIRU: Sectorul 4, un pol fierbinte in piata imobiliara din Capitala cu 72 de proiecte rezidentiale

Sectorul 4 dispune de cel mai mare numar de proiecte noi rezidentiale din Capitala, aflate la vanzare sau in curs de constructie, comparativ cu celelalte zone administrative din Bucuresti, potrivit unui raport al Imobiliare. ro, aferent celui de-al. continuă pe Wall-Street Ro

Piata imobiliara dupa criza: Cumparatorii au devenit mai exigenti, ofertele sunt mai echilibrate

Piata imobiliara a fost una dintre cele mai afectate de aparitia crizei economice, efectele acesteia fiind resimtite cu precadere la nivelul puterii de cumparare, al interesului pentru obtinerea unor credite de locuinte la costul vehiculat pe piata, cat si in numarul de tranzactionari efective.

Piata imobiliara - la un nivel apropiat celui anterior crizei

Piata imobiliara si-a revenit progresiv, ajungand la un nivel apropiat celui anterior crizei, considera specialistii din cadrul RE/MAX. Acestia mentioneaza ca atat dezvoltatorii, cat si cumparatorii sunt mult mai atenti la detalii si mai exigenti, drept pentru care a fost conturat un nou standard de oferte echilibrate din perspectiva raportului calitate-pret.

Piata imobiliara poate arunca Europa intr-o criza

Urmatoarea criza in Europa ar putea sa isi aiba originea pe piata imobiliara, insa bancile sunt cu mult mai pregatite sa ii faca fata decat au fost in urma cu zece ani, a declarat miercuri Daniele Nouy, presedintele Mecanismului Unic de Supraveghere, infiintat sub tutela Bancii Centrale Europene BCE), transmite Agerpres.

Gabriela Firea pregateste conditii drastice pentru taximetristii din Capitala

Primarul general al Capitalei doreste sa reglementeze cat mai repede activitatea de taximetrie din Bucuresti. Gabriela Firea a pregatit pentru sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care va avea loc joi, un proiect de hotarare privind regulamentul-cadru pentru organizarea si executarea serviciului public de transport in regim de taxi.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )