Libnet.ro
UNICEF

22:30

Gabriela Firea pregateste conditii drastice pentru taximetristii din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriela Firea pregateste conditii drastice pentru taximetristii din Capitala

Primarul general al Capitalei doreste sa reglementeze cat mai repede activitatea de taximetrie din Bucuresti. Gabriela Firea a pregatit pentru sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti, care va avea loc joi, un proiect de hotarare privind regulamentul-cadru pentru organizarea si executarea serviciului public de transport in regim de taxi. continuă pe Ziarul Bursa

Ora 21.00. Gabriela Firea pregateste un nou atac la Dragnea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefica pentru partid, cat si pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi.

Gabriela Firea: O retragere a lui Dragnea din fruntea PSD ar fi benefica pentru partid si pentru tara

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat marti, la TVR, ca o retragere a lui Liviu Dragnea de la conducerea Partidului Social Democrat ar fi benefica, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi.

Gabriela Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa. Oare sunt tot oameni de la Carmen Dan?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, va lansa noi critici la adresa lui Liviu Dragnea, in aceasta seara, la Antena 3, de la ora 21.

Gabriela Firea, citata la Parchet n dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost citata la Parchetul General, in dosarul violentelor de la protestul din 10 august. intr-o alta declaratie sustinuta duminica, Gabriela Firea a aparat-o pe Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, o apropiata a sa, sustinand ca ordinul de evacuare al pietei in 10 august nu continea detalii cu privire la modalitatea de interventie, dar Cliseru a fost indicata ca responsabila tocmai pentru a se ajunge la Firea.

Gabriela Firea, la Parchetul General pentru declaratii in dosarul violentelor de la protestul diasporei: intotdeauna vorbesc numai pe baza de argumente

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a ajuns a Parchetul General, pentru a depune o declaratie in dosarul deschis de procurori dupa violentele de la protestul din 10 august. Ea a spus ca vorbeste intotdeauna pe baza de argumente - nu doar in domeniul juridic, ci si in politica - si a promis ca va face declaratii la iesire.

Gabriela Firea, citata la Parchet in dosarul violentelor de la protestul din 10 august

Gabriela Firea va fi audiata, marti, in calitate de primar general al Capitalei, de catre procurorii militari de la Parchetul General, in dosarul privind protestul din 10 august, potrivit unor surse judiciare.

Firea, un nou atac la Dragnea: Am informatii certe ca ma spioneaza. A pus oameni sa-mi supravegheze casa

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat pe liderul PSD Liviu Dragnea ca o spioneaza, atat la serviciu, cat si acasa. Or fi tot oameni de la Carmen Dan?, se intreaba Firea. Cat despre ordonanta de amnistie si gratiere, despre care se vehiculeaza ca ar fi pregatita la Guvern, Firea spune ca o sustine, dar cu conditia sa fie legala si dezbatuta anterior in conducerea PSD.

PSD a decis: Alegeri pentru conducerea a 11 organizatii judetene. Printre acestea si filiala condusa de Gabriela Firea

CExN al PSD a stabilit, sambata, la Neptun, sa se organizeze alegeri pentru functia de presedinte in 11 organizatii judetene conduse de lideri interimari, printre acestea fiind si organizatia PSD Bucuresti condusa de primarul Capitalei, Gabriela Firea, au declarat surse din partid. Decizia vine in contextul in care Gabriela Firea a fost cea care a intrat in conflict cu Liviu Dragnea pe care l-a atacat dur la finalul sedintei Comitetului Executiv, dupa ce solicitarea ei de demitere a protejatei Carmen Dan pentru violentele jandarmeriei din 10 august a fost respinsa.

Lovitura de proportii pentru Liviu Dragnea. O intreaga organizatie a PSD se solidarizeaza cu Gabriela Firea: Spunem NU conducerii discretionare a unui singur om (FOTO)

Oragnizatia PSD Ilfov a anuntat miercuri seara ca se solidarizeaza cu Gabriela Firea in conflicul sau cu Liviu Dragnea. intr-o postare pe pagina de Facebook a filialei se precizeaza ca membrii acesteia se opun.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )