Libnet.ro
UNICEF

01:06

Adjunctul sefului DNA, procurorul Marius Iacob, a demisionat din functie

Adevărul Adevărul,
Adjunctul sefului DNA, procurorul Marius Iacob, a demisionat din functie

Marius Iacob, procurorul-sef adjunct al DNA, a demisionat din functie. Decizia acestuia vine dupa ce luni, 19 martie, Curtea Suprema a dat dreptate Inspectiei Judiciare si a decis sanctionarea disciplinara a lui Iacob cu avertisment. continuă pe Adevărul

Procurorul Marius Iacob a demisionat din functia de adjunct al sefului DNA

Procurorul Marius Iacob a demisionat astazi din functia de adjunct al sefului DNA, dupa ce un complet al ICCJ a admis recursul Inspectiei Judiciare, mentinand decizia prin care Iacob era sanctionat cu avertisment pentru abateri disciplinare.

Marius Iacob a demisionat din functia de adjunct al sefului DNA, la o zi dupa ce instanta suprema a decis ca a savarsit o abatere disciplinara

Marius Iacob a demisionat marti din functia de adjunct al sefului Directiei Nationale Anticoruptie, el precizand pentru HotNews. ro ca va ramane simplu procuror in DNA. Demisia acestuia are loc la o zi dupa ce instanta suprema a decis ca Iacob a savarsit o abatere disciplinara si trebuie sanctionat cu avertisment.

Procurorul Marius Iacob a demisionat din functia de adjunct al sefului DNA

Procurorul-sef adjunct al DNA, Marius Iacob, a demisionat din functie, informeaza B1 TV. Demisia acestuia vine in contextul in care judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au admis.

Demisie la varful DNA. Adjunctul Marius Iacob renunta la post

Marius Iacob, procurorul-sef adjunct al DNA, a demisionat din functie. Decizia acestuia vine dupa ce luni, 19 martie, iCCJ a dat dreptate Inspectiei Judiciare si a decis sanctionarea disciplinara a lui Iacob cu.

Procurorul-sef adjunct al DNA a savarsit abatere disciplinara. Marius Iacob, sanctionat de inalta Curte de Casatie si Justitie

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a admis luni o actiune a Inspectiei Judiciare si a dispus ca procurorul-sef adjunct al DNA, Marius Iacob, sa fie sanctionat cu.

inalta Curte: Procurorul-sef adjunct al DNA Marius Iacob a savarsit abatere disciplinara, fiind sanctionat cu avertisment

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a admis luni o actiune a Inspectiei Judiciare si a dispus ca procurorul-sef adjunct al DNA, Marius Iacob, sa fie sanctionat cu avertisment pentru savarsirea unei abateri disciplinare, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )