Libnet.ro
UNICEF

01:06

Demisie la varful DNA. Adjunctul Marius Iacob renunta la post

Antena3 Antena3,
Demisie la varful DNA. Adjunctul Marius Iacob renunta la post

Marius Iacob, procurorul-sef adjunct al DNA, a demisionat din functie. Decizia acestuia vine dupa ce luni, 19 martie, iCCJ a dat dreptate Inspectiei Judiciare si a decis sanctionarea disciplinara a lui Iacob cu. continuă pe Antena3

Adjunctul sefului DNA, procurorul Marius Iacob, a demisionat din functie

Marius Iacob, procurorul-sef adjunct al DNA, a demisionat din functie. Decizia acestuia vine dupa ce luni, 19 martie, Curtea Suprema a dat dreptate Inspectiei Judiciare si a decis sanctionarea disciplinara a lui Iacob cu avertisment.

Procurorul Marius Iacob a demisionat din functia de adjunct al sefului DNA

Procurorul-sef adjunct al DNA, Marius Iacob, a demisionat din functie, informeaza B1 TV. Demisia acestuia vine in contextul in care judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au admis.

Procurorul Marius Iacob a demisionat din functia de adjunct al sefului DNA

Procurorul Marius Iacob a demisionat astazi din functia de adjunct al sefului DNA, dupa ce un complet al ICCJ a admis recursul Inspectiei Judiciare, mentinand decizia prin care Iacob era sanctionat cu avertisment pentru abateri disciplinare.

Marius Iacob a demisionat din functia de adjunct al sefului DNA, la o zi dupa ce instanta suprema a decis ca a savarsit o abatere disciplinara

Marius Iacob a demisionat marti din functia de adjunct al sefului Directiei Nationale Anticoruptie, el precizand pentru HotNews. ro ca va ramane simplu procuror in DNA. Demisia acestuia are loc la o zi dupa ce instanta suprema a decis ca Iacob a savarsit o abatere disciplinara si trebuie sanctionat cu avertisment.

Procurorul-sef adjunct al DNA a savarsit abatere disciplinara. Marius Iacob, sanctionat de inalta Curte de Casatie si Justitie

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a admis luni o actiune a Inspectiei Judiciare si a dispus ca procurorul-sef adjunct al DNA, Marius Iacob, sa fie sanctionat cu.

inalta Curte: Procurorul-sef adjunct al DNA Marius Iacob a savarsit abatere disciplinara, fiind sanctionat cu avertisment

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a admis luni o actiune a Inspectiei Judiciare si a dispus ca procurorul-sef adjunct al DNA, Marius Iacob, sa fie sanctionat cu avertisment pentru savarsirea unei abateri disciplinare, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )